شهردار مبارکه خبرداد؛
پیشقدم شدن شهرداری مبارکه در حوزه تفکیک زمین / افزایش چشمگیر بودجه در شهرداری مبارکه
شهردار مبارکه از افزایش چشمگیر بودجه در شهرداری مبارکه درسال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته خبرداد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، محمد مهدی احمدی شهردار مبارکه با اشاره به ۲۳ اسفندماه سالروز حماسه و ایثار مردم این شهرستان و ۷۰ امین سالگرد تاسیس این شهرداری ، در خصوص رشد بودجه سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ گفت: با توجه به اینکه در سه ماه آخر سال ۱۴۰۰ منصب شهرداری مبارکه از سوی شورای شهر به اینجانب واگذار شد با تصمیم این شورا و شهردار وقت در سال گذشته، بودجه ۱۰۷ میلیارد تومانی شهرداری مبارکه به تصویب رسید که با رشد ۳۱ درصدی نسبت به بودجه مصوب به مبلغ ۱۴۱ میلیارد ، توانستیم سال ۱۴۰۰ را به پایان برسانیم .
وی افزود : با توجه به عدم شناخت ظرفیت های موجود در شهرستان مبارکه و با توجه به اینکه نیاز بود در اسفندماه سال گذشته بودجه ای را تنظیم کرده و به شورای شهر ارائه دهیم ، مبلغ ۱۷۰ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱ به شورا شهر ارائه و به تصویب نیز رسید که نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۵۸ درصد رشد داشته است.
شهردار مبارکه با بیان این نکته که در ابتدا سال ۱۴۰۱ می دانستیم قرار نیست عوارض آلایندگی را دریافت کنیم ، بیان داشت: با توجه به تغییراتی که در قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده پیش آمده بود و وابستگی شدید شهرداری مبارکه به عوارض آلایندگی و ردیف های مرتبط با آن، بودجه سال ۱۴۰۱ را ارائه کردیم که نسبت به عملکرد بودجه سال گذشته نزدیک به ۴۵۰ درصد رشد داشته که به مبلغ ۴۵۵ میلیارد رسیده باتوجه به اینکه بودجه مصوب سال ۱۴۰۱، ۱۷۰ میلیارد تومان بوده است.
وی درباره تفکیک متمم بودجه سال ۱۴۰۱ اعلام کرد: ۳۱ درصد مصارف جاری و بیش از ۶۸ درصد عملکرد عمرانی بوده است که برای سال ۱۴۰۲ نیز بودجه ۵۲۹ میلیارد تومانی را پیشنهاد داده ایم که به تصویب شورا شهر رسید.
محمد مهدی احمدی خاطرنشان کرد: دریک سال گذشته که تقریبا ۴ ماه از عمر شورا ششم و تاریخ اعلام بنده به عنوان شهردار مبارکه می گذرد توانسته ایم اعتبار این شهرداری را از ۱۰۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۵۲۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ ارتقاء بدهیم که نسبت به شهرداری های مشابه و هم رده خود عملکرد چشم گیری داشته است .
وی در خصوص اهداف کلانی که در صدر برنامه های خود به شورا شهر ارائه کرده است ، توضیح داد: توسعه شبکه معابر و سهولت حمل و نقل شهروندان ، توسعه و حفظ محیط زیست و ارتقا سلامت شهروندی ، توسعه سرانه ورزشی وافزایش تفرجگاه های سطح شهر ، ارتقا وضعیت فرهنگ و هنر شهر مبارکه ، توسعه فناوری اطلاعات و ارتقاء جایگاه شهرسازی از جمله اهداف کلان بوده است .
شهردار مبارکه با اشاره به پروژه هایی که در دستور کار قرار گرفته و منابع مالی آن تامین شده است ، عنوان کرد : تکمیل رینگ شرقی و ترافیکی شهر مبارکه که درفاز چهارم با پیشرفت ۷۰ درصدی و فاز پنجم بلوار شهید بابایی با پیشرفت ۱۵ درصدی قرار دارد که با افتتاح آن می توانیم حجم بسیار زیاد ترافیک شهر مبارکه را کاهش بدهیم .
این مقام مسئول ادامه داد: اتصال قطار بین شهری مبارکه – بهارستان که اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه رخ داده است، احداث تقاطع غیر همسطح وحدت در وردی شهر مبارکه که با پیشرفت ۸۰ درصدی در حال انجام است، احداث و تکمیل بلوار وحدت و فلکه حافظ که به بهره برداری رسیده است، احداث بلوار ۲۲ بهمن و ۱۹ خرداد در زمینه حمل و نقل عمومی نیز ، ۱۵ اتوبوس خریداری و ۹ دستگاه اتوبوس نیز بازسازی کامل انجام شده همینطور در این زمینه ۶ عدد ون نیز خریداری شده است.
وی با بیان اینکه آسفالت معابر شهری جزء پروژه های همیشگی شهرداری مبارکه است ،افزود: احداث شهرک خیام ، بازسازی کشتارگاه صنعتی ، احداث کارخانه بازیافت مشترک بین شهرستان مبارکه ، دهاقان و شهررضا را نیز در دستور کار قرار داده ایم . همینطور احداث پارک های محله ای درچه ، یک صفاییه ، نصرآباد ، راه اندازی مجدد گلخانه مرکزی شهرداری مبارکه و کاشت گونه های مختلف درخت و درختچه از دیگر پروژه های شهرداری مبارکه است .
محمد مهدی احمدی گفت: یک مطالبه از طرف مردم شهر مبارکه مبنی بر تجهیز بیمارستان محمد رسول الله شهر مبارکه وجود داشت که با توجه به نظر مساعد اعضا شورا دو دستگاه سی آر و ان اس بی توسط شهرداری خریداری شد .
وی بیان کرد: احداث زمین های چمن مصنوعی در محلات هشت و یک صفاییه در دستور کاراست . سه سالن ورزشی در محلات سرا رود ، شیخ آباد و قهنویه . شروع بازسازی قلعه تاریخی نهچیر ، بهره برداری و واگذاری سینما فرهنگ مبارکه ، تکمیل حسینیه مرکزی شهرستان مبارکه و حمایت از هیات و مساجد سطح شهر و اجرا برنامه های متنوع فرهنگی و هنری . توسعه شبکه فیبر نوری ، تکمیل سیستم پایش تصویری در راستای ارتقا امنیت شهرستان مبارکه . مکانیزه کردن فرآیند خدمات رسانی در شهرداری مبارکه و خریداری سیستم های به روز از جمله سیستم جامع شهرسازی ، تهیه وتصویب طرح جامع شهری که در مراحل پایانی به سر می برد و در ادامه الحاق اراضی ابراهیم آباد جزء پروژه هایی در دستور کار شهرداری مبارکه است .
شهردار مبارکه با اعلام اینکه در زمینه ماده ۱۰۰ با کاهش پرونده و همچنین کاهش درآمد مواجه بوده ایم، اظهار داشت: ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ پروانه ساخت طی یکسال گذشته صادر شده است که با توجه به پیشقدم شدن شهرداری مبارکه در حوزه تفکیک زمین هایی که ظرفیت صدور پروانه را داشتند.
احمدی گفت: بخش اعظمی از درآمد سال ۱۴۰۱ از اجرای قانون ماده ۱۰۱ شهرداری ها است و به این طریق محقق شد ، همینطورتوافق هایی با صنایع اطراف شهرستان اتفاق افتاد که توانستیم این افزایش چشمگیر را در بودجه سال ۱۴۰۱ رقم بزنیم .
ارسال نظر