مدیرعاملسازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خبر داد؛
سقوط ۸ درخت بر اثر وزش باد شدید در کلانشهر اصفهان
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: بر اثر وزش باد شدید، هشت درخت و چهار دستک در کلانشهر اصفهان سقوط کرد.
![سقوط ۸ درخت بر اثر وزش باد شدید در کلانشهر اصفهان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/gIysze1kzCiU/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh71gF8Vlu0IX/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7+%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مجید عرفان منش با اشاره به هشدار سطح زرد هواشناسی مبنی بر وزش باد نسبتاً شدید و شدید و طوفان لحظه ای از ۱۱ تا ۱۳ فروردین در اصفهان بیان داشت: سقوط درختان و شکستگی دستکها بیشتر ناشی از صدمات خشکسالی و آفتزدگی است.
وی اضافه کرد: پس از گزارش سقوط درختان اقدامات لازم برای رفع خطر، صورت گرفت و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با بیان اینکه نیروهای این سازمان تا عادی شدن شرایط آب و هوایی در حالت آمادهباش قرار دارند، از شهروندان خواست: هنگام وزش باد از پارک خودرو زیر درختان کهنسال بهویژه در حاشیه زایندهرود خودداری و در صورت مشاهده درخت در حال سقوط یا خطر آفرین مراتب را به سامانه ۱۳۷ شهرداری اطلاعرسانی کنند.
ارسال نظر