English

عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی اصفهان:

دلارزدایی و مبارزه با قاچاق، دو راهکار رشد اقتصاد کشور است

عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با رئیس و جمعی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان بر دلارزدایی از اقتصاد ایران، مبارزه با قاچاق، تقویت تولید و صادرات و مبارزه با فساد اقتصادی تأکید کرد.

دلارزدایی و مبارزه با قاچاق، دو راهکار رشد اقتصاد کشور است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی در این دیدار با تأکید بر تلاش برای تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره مهار تورم و رشد تولید اظهار داشت: منشأ برخی مشکلات اقتصادی کشور به مسائل داخلی و برخی نیز به فشارهای خارجی برمی‌گردد. رفع مشکلات و موانع داخلی در اختیار مدیران و مسئولان کشور است و باید تمام توان خود را برای رفع آنها به‌کار گیرند.

وی با تأکید بر تقویت تولید و صادرات افزود: وجود ۱۰ هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان آمار بسیار بالایی است و لازم است مشکلات تمام این واحدها در اقدامی جهادی احصا و در جهت تقویت تولید و صادرات رفع گردد.

آیت‌الله مهدوی با بیان اینکه مشکل قاچاق باید با همکاری جدی‌تر با نیروی انتظامی و به‌طور ریشه‌ای رفع شود، ادامه داد: از طرف دیگر ریشه برخی مشکلات اقتصادی به ارز دونرخی برمی‌گردد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه برخی مجموعه‌ها مانند خودروسازان با افزایش ناگهانی قیمت خودرو موجب التهاب در اقتصاد کشور و افزایش تورم می‌شوند، گفت: همچنین لازم است کارگروهی فنی به بررسی دلایل پیشرفت اقتصاد کشورهای موفق دنیا بپردازد تا از تجارب آنها بهره گرفته شود، اما در عین حال باید مراقب موضوع نفوذ هم بود.

وی با تأکید بر آسیب‌شناسی تصمیمات گذشته در اقتصاد کشور بیان کرد: دلارزایی از اقتصاد ایران باید از مدت‌ها پیش در دستور کار قرار می‌گرفت و انجام مبادلات تجاری با ارزی که متعلق به دشمن است توجیهی ندارد. همچنین مبارزه با فساد اقتصادی باید به‌طور جدی در دستور کار قرار گیرد.

ارزآوری برای کشور با تکیه بر تولید کالاهای صادراتی

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به مشارکت بالای فعالان اقتصادی استان در انتخابات اتاق اصفهان گفت: نداشتن درآمد ارزی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات اقتصاد کشور است و برای دست‌یابی به این مهم، نباید مبادلات تجاری خود با سایر کشورها را به دلار وابسته کنیم.

وی با بیان اینکه اصفهان صنعتی‌ترین استان کشور است، افزود: اگر تنها بخشی از ۱۰ هزار واحد صنعتی استان به تولید کالاهای صادراتی بپردازند، می‌توان برای کشور ارزآوری مطلوبی داشت. همچنین اصفهان در حوزه‌های بازرگانی، کشاورزی و گردشگری از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است.

کشانی با تأکید بر ایجاد شفافیت مالی در اتاق بازرگانی اصفهان تصریح کرد: امروز منبع بسیار عظیمی از پول در دست مردم است که هر بار به یک بازار واسطه‌ای وارد شده و آن را متشنج می‌کند، درحالی‌که این منبع مالی می‌تواند به عرصه تولید وارد شود.

همچنین سید وحید دزفولی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان بیان کرد: در دولت‌های گوناگون شاهد سیاست‌های اقتصادی و ارزی مختلفی بودیم، اما در برهه‌ای برخی افراد با تفکرات خاص به اقتصاد کشور وارد شدند و آثار سوء این تفکرات هنوز هم در سپردن بیشتر امور به دولت و افزایش مالکیت دولتی وجود دارد و از طرف دیگر با ظهور خصولتی‌ها در اقتصاد کشور مواجه هستیم.

وحید فولادگر، دیگر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی نیز با اشاره به توجه به موضوع اقتصاد در نامگذاری سال‌های اخیر از سوی مقام معظم رهبری گفت: راهکار پیشرفت اقتصاد کشور کوچک شدن بخش دولتی و سپردن اقتصاد به بخش خصوصی و مردم است. این امر نیازمند اعتماد مردم به بخش خصوصی است که راه‌حل آن نیز تقویت این بخش است.

در ادامه محمدرضا رجالی، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه برخی سیاست‌های اشتباه موجب کاهش صادرات و افزایش واردات شده، اضافه کرد: اقتصاد دستوری بزرگ‌‌ترین مشکل کشور است و اگر قیمت‌گذاری دستوری کنار گذاشته نشود، توانی برای اقتصاد و واحدهای تولیدی باقی نمی‌ماند. همچنین برای از بین رفتن قاچاق باید انگیزه‌های قاچاق از بین برود.

وی با بیان اینکه سهم خدمات در اقتصاد استان باید افزایش یابد، گفت: خدمات، صنعتی فوق سبز محسوب می‌شود و ایجاد اشتغال در این بخش نسبت به سایر بخش‌ها هزینه کمتری دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه