به حرمت امام رضا می بخشم/ مادری از قصاص قاتل فرزند خود گذشت
خدام رضوی با عطرآگین کردن فضای زندان به یاد آقا علی بن موسیالرضا رضایت یک اعدامی را گرفتند.
![به حرمت امام رضا می بخشم/ مادری از قصاص قاتل فرزند خود گذشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/GNxOiY3IyYky/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8xj-Xi8rfOM/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85+%D8%B1%D8%B6%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مصطفی رجبیان معاون کانون خدمت رضوی استان هرمزگان و مسئول برگزاری جشن های زیر سایه خورشید در هرمزگان اظهار کرد: در ایام مبارک دهه کرامت و به یومن حضور خادمان رضوی و پرچم مقدس حرم مطهر رضوی مادری از قصاص قاتل فرزند خود گذشت کرد.
وی افزود: این اتفاق به عنایت و لطف حضرت امام رضا علیهالسلام رخ داد و آن فرد از دار مجازات قطعی نجات پیدا کرد، اصولا گذشت از قصاص عمل حسنه بزرگی است و مادری که از حق خود بخاطر امام رئوف گذشت قطعا مورد توجه ویژه آن حضرت قرار خواهد گرفت.
رجبیان در پایان عنوان کرد: این کار بزرگ که بدون پاداش الهی نخواهد ماند چرا که قصاص دم حق مسلم هر فردی است و گذشتن از این حق بسیار ارزشمند است.
ارسال نظر