مدیرکل کمیته امداد مازندران مطرح کرد؛
مردم محوری، محله محوری و مسجد محوری سه شاخص مهم در مردمی سازی امور
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مازندران گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در جهت مردمی سازی امور، کمیته امداد تجربه بسیار خوبی در ایجاد مراکز نیکوکاری دارد.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، میثم معافی اظهار داشت: مراکز نیکوکاری با سه شاخص مهم، مردم محوری، محله محوری و مسجد محوری ترکیب کاملی از یک تشکیلات محرومیتزدا در محلات است و بر همین اساس بیش از ۴۹۴ مرکز نیکوکاری در محلات استان به خدمت رسانی مشغول هستند.
وی با اشاره به اولین شاخص مهم در مردم سازی یعنی محله محوری، ادامه داد: با ایجاد مراکز نیکوکاری در جغرافیای هر محله، یک کمیته امداد کوچک مردمی خواهیم داشت.
مدیرکل کمیته امداد مازندران ، مردم محوری مراکز نیکوکاری را به سه بخش مهم تقسیم کرد و گفت: هر مرکز نیکوکاری در جهت ارائه بهتر و دقیق تر خدمات باید شعبات گسترده ای در محله داشته باشد و همچنین از ظرفیت بالا در حوزه بانوان استفاده کرده و واحد بانوان مرکز نیکوکاری را گسترش دهند.
وی سومین بخش را فرهنگی و تربیتی برشمرد و افزود: ضربه های فقر فرهنگی همانند ضربه های مغزی غیرقابل جبران است و با توجه به اهمیت این بخش، ۶۹ مرکز تخصصی فرهنگی در استان فعالیت می کنند.
معافی با اشاره به اهمیت مسجد تراز انقلاب اسلامی بیان داشت: در مراکز نیکوکاری با محوریت مسجد هم جنبه نظارت روحانیت بر فعالیت ها وجود دارد و هم جنبه مقاومتی مسجد در کنار جنبه مناسبتی آن فعال می شود.
وی به آماده بودن بستر روستاها در تولید و ایجاد اشتغال اشاره کرد و ابراز داشت:۱۱۰ مرکز نیکوکاری در روستاهای استان ایجاد و به فعالیت مشغول هستند.
مدیرکل کمیته امداد مازندران خاطرنشان ساخت: مراکز نیکوکاری در بخش های فرهنگی، معیشت، درمانی، لوازم ضروری زندگی، جهیزیه، اشتغال و... به نیازمندان خدمات ارائه می دهند.
ارسال نظر