English

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان:

کالاهای تولیدی در هرمزگان با نمونه‌های خارجی قابل رقابت است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان گفت: کالاهای تولیدی در شهرک صنعتی هرمزگان با بهترین کالاهای مشابه خود در کشور و حتی نمونه‌های خارجی رقابت کرده و موجب نیک‌نامی صنعتی استان شده‌اند.

کالاهای تولیدی در هرمزگان با نمونه‌های خارجی قابل رقابت است

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سیدامیر امیری زاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی هرمزگان اظهار داشت: مدیریت شهرک‌های صنعتی علاوه بر ایجاد زیرساخت و حمایت از صنایع مستقر در شهرک ها، روی کیفیت تولیدات نیز حساسیت ویژه دارد و با همکاری نهادهای مرتبط مانند اداره کل استاندارد و سایر بخش‌های نظارتی، در این زمینه فعال است.

وی بیان کرد: یکی از ویژگی‌های شرکت‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی هرمزگان استفاده از بهترین فناوری‌ها و تجهیزات در هنگام راه‌اندازی است که این موضوع در کیفیت بخشی به تولیدات تاثیر مستقیم دارد.

امیری زاد با اشاره به اینکه با توجه به کیفیت محصولات تولیدی انتظار می‌رود بخش‌های دولتی و خصوصی استان هنگام خرید کالاهای مورد نیاز، نه تنها خرید محصولات تولیدی استان را در اولویت قرار دهند، بلکه خرید آن‌ها از سایر استان‌ها را ممنوع کنند، اضافه کرد: ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی در هرمزگان فعال است که پذیرای ۱۲۸۴ سرمایه‌گذار هستند و از این تعداد، ۵۳۱ طرح با ۷۲۰۰ نفر اشتغال تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ طرح نیز با میزان پیشرفت‌های متفاوت در حال اجراست که ۲۶ طرح تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد، عنوان کرد:با تکمیل تمامی طرح‌های در دست اجرا، اشتغال مستقیم در شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی استان با افزایش ۱۰۰ درصدی به بیش از ۱۴ هزار نفر می‌رسد.

این مقام مسئول همچنین از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی شهرک صنعتی جدید در بشاگرد، جاسک و سیریک خبر داد و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های شناسایی شده در سه بخش هشت بندی میناب، فین بندرعباس و جناح بستک، راه‌اندازی نواحی صنعتی در مناطق یاد شده از اولویت‌های مهم است.

وی در ادامه بیان داشت: علاوه بر ایجاد زیرساخت در قالب شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی، حمایت از صنایع مستقر در آن‌ها پس از راه‌اندازی نیز یکی دیگر از وظایف مدیریتی است که در این راستا برای ۱۸۰۰ نفر از کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی دوره‌های آموزشی برگزار شده است.

امیرزاد با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا پایان تیرماه نیز ۳۰ دوره برای ۳۲۵ نفر برگزار شده است، تصریح کرد: سال گذشته، ۴۸ واحد صنعتی راکد پس از آسیب شناسی و کمک به حل مشکلات آن‌ها به چرخه تولید بازگشتند و ظرفیت تولید ۸۹ واحد صنعتی نیمه فعال نیز افزایش یافت.

وی احیاء ۴۵ واحد صنعتی با راهکارهای تامین سرمایه درگردش، کمک به تامین مواد اولیه، کمک به بازاریابی محصول و رفع مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی را برنامه امسال شرکت شهرک‌های صنعتی اعلام کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه