رئیس اداره میراثفرهنگی چالوس:
زیرساخت های گردشگری در غرب مازندران شهرستانی است
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان چالوس گفت: خدمات گردشگری در غرب مازندران ملی اما زیرساخت ها شهرستانی است و این منطقه به عنوان مقصد ملی گردشگری با مشکل زیرساختی و سرویس بهداشتی مواجه است.
![زیرساخت های گردشگری در غرب مازندران شهرستانی است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/O01Ip4DC6n5o/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4EIg89Eucg9/%D9%85%D8%AA%D8%A7%D8%AC%DB%8C+%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3+%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AB%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C+%DA%86%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%B3.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حسین متاجی در آئین افتتاح دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی غرب مازندران در چالوس اظهار داشت: دفتر میراث فرهنگی در غرب مازندران به دلیل بُعد مسافت غرب با مرکز استان برای رفع و پیگیری موانع و مشکلات سرمایهگذاران راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه خدمات گردشگری در غرب مازندران ملی اما زیرساخت ها شهرستانی است، ادامه داد: غرب مازندران به عنوان مقصد ملی گردشگری با مشکل زیرساختی و سرویس بهداشتی مواجه است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان چالوس گفت: واحدهای پذیرایی بسیاری با مشکلات مواجه هستند که امیدواریم این مشکل و موانع غرب مازندران در حوزه زیرساختها به زودی رفع شده و تسهیل سرمایه گذاری در غرب مازندران مرتفع شود.
هممچنین معاون فرماندار چالوس نی در این مراسم عنوان داشت: از سالهای سال شهرستانهای ساحلی مملو از ظرفیت و پتانسیل است امروز همه به این اتفاق نظر رسیده ایم که فقط این ظرفیتها نمیتوانند منشأ توسعه و آبادانی برای شهر و منطقه باشنند.
حسینی ابراز داشت: ظرفیتهای خشک و خالی به تنهایی عامل توسعه نیست بلکه حمایت و پشتوانه همه جانبه از این صنعت و سرمایهگذاران این حوزه، موجب پیشرفت، توسعه و آبادنی جامعه می شود.
وی با بیان اینکه چالوس یک شهرستان گردشگری است به طرحی نو برای توسعه شهرستان در همه ابعاد آن نیازمندیم افزود: باید دفتر غرب نمایندگی ادارهکل تقویت شود و یک تفویض اختیاری برای آن در نظر گرفته شود و در همین دفتر تمام برنامهها اجرایی شود
معاون فرماندار چالوس تصریح کرد: باید یک کارگروه در کنار این دفتر راه اندازی شود برای تمام اقدامات و پیگیریها برنامه ریزی شود و تمامی موارد سرمایه گذاری و توسعه گردشگری در کارگروه با رعایت قوانین و مقررات مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد.
اجرای طرح جامع گردشگری و بازار یابی دیجیتال منوط به حمایت استانداری مازندران است
سرپرست دفتر نمایندگی امور میراث فرهنگی در غرب مازندران هم در این مراسم اظهار داشت: ضرورت تشکیل شورای گردشگری در منطقه یک گام بزرگ است.
بهاره سعیدزاده بیان داشت: تشکیل اتاق فکر مشترک و آسیبشناسی برای رفع موانع گردشگری از جمله برنامههای دفتر نمایندگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران در غرب استان است.
وی افزود: ایجاد تعامل با بخش خصوصی و تشکلهای وابسته و توجه به ارزش اکوتوریسم و زیست بومها به عنوان دیجیتال مارکتینگ در دستور کار این دفتر قرار دارد.
سرپرست دفتر نمایندگی امور میراث فرهنگی در غرب مازندران تصریح کرد: برای بازاریابی محصولات صنایعدستی و سوغات، معرفی جاذبههای طبیعی، جذب سرمایه گذار و گردشگر داخلی نیز برنامهریزی شده است.
وی در پایان تأکید کرد: برای اجرای طرح جامع گردشگری و بازار یابی دیجیتال به حمایت استانداری مازندران نیازمندیم.
ارسال نظر