English

رئیس اداره میراث‌فرهنگی چالوس:

زیرساخت های گردشگری در غرب مازندران شهرستانی است

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان چالوس گفت: خدمات گردشگری در غرب مازندران ملی اما زیرساخت ها شهرستانی است و این منطقه به عنوان مقصد ملی گردشگری با مشکل زیرساختی و سرویس بهداشتی مواجه است.

زیرساخت های گردشگری در غرب مازندران شهرستانی است

به‌ گزارش خبرگزاری موج مازندران، حسین متاجی در آئین افتتاح دفتر نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی غرب مازندران در چالوس اظهار داشت: دفتر میراث فرهنگی در غرب مازندران به دلیل بُعد مسافت غرب با مرکز استان برای رفع و پیگیری موانع و مشکلات سرمایه‌گذاران راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه خدمات گردشگری در غرب مازندران ملی اما زیرساخت ها شهرستانی است، ادامه داد: غرب مازندران به عنوان مقصد ملی گردشگری با مشکل زیرساختی و سرویس بهداشتی مواجه است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان چالوس گفت: واحد‌های پذیرایی بسیاری با مشکلات مواجه هستند که امیدواریم این مشکل و موانع غرب مازندران در حوزه زیرساخت‌ها به زودی رفع شده و تسهیل سرمایه گذاری در غرب مازندران مرتفع شود. 

هممچنین معاون فرماندار چالوس نی در این مراسم عنوان داشت: از سال‌های سال شهرستان‌های ساحلی مملو از ظرفیت و پتانسیل است امروز همه به این اتفاق نظر رسیده ایم که فقط این ظرفیت‌ها نمی‌توانند منشأ توسعه و آبادانی برای شهر و منطقه باشنند. 

حسینی ابراز داشت: ظرفیت‌های خشک و خالی به تنهایی عامل توسعه نیست بلکه حمایت و پشتوانه همه جانبه از این صنعت و سرمایه‌گذاران این حوزه، موجب پیشرفت، توسعه و آبادنی جامعه می شود.

وی با بیان اینکه چالوس یک شهرستان گردشگری است به طرحی نو برای توسعه شهرستان در همه ابعاد آن نیازمندیم افزود: باید دفتر غرب نمایندگی اداره‌کل  تقویت شود و یک تفویض اختیاری برای آن در نظر گرفته شود و در همین دفتر تمام برنامه‌ها اجرایی شود 

معاون فرماندار چالوس تصریح کرد: باید یک کارگروه در کنار این دفتر راه اندازی شود برای تمام اقدامات و پیگیری‌ها برنامه ریزی شود و تمامی موارد سرمایه گذاری و توسعه گردشگری در کارگروه با رعایت قوانین و مقررات مورد پیگیری و بررسی قرار گیرد. 

اجرای طرح جامع گردشگری و بازار یابی دیجیتال منوط به حمایت استانداری مازندران است 

سرپرست دفتر نمایندگی امور میراث فرهنگی در غرب مازندران هم در این مراسم اظهار داشت: ضرورت تشکیل شورای گردشگری در منطقه یک گام بزرگ است.

بهاره سعیدزاده بیان داشت: تشکیل اتاق فکر مشترک و آسیب‌شناسی برای رفع موانع گردشگری از جمله برنامه‌های دفتر نمایندگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در غرب استان است.

وی افزود: ایجاد تعامل با بخش خصوصی و تشکل‌های وابسته و توجه به ارزش اکوتوریسم و زیست بوم‌ها به عنوان دیجیتال مارکتینگ در دستور کار این دفتر قرار دارد.

سرپرست دفتر نمایندگی امور میراث فرهنگی در غرب مازندران تصریح کرد: برای بازاریابی محصولات صنایع‌دستی و سوغات، معرفی جاذبه‌های طبیعی، جذب سرمایه گذار و  گردشگر داخلی نیز برنامه‌ریزی شده است.

وی در پایان تأکید کرد: برای اجرای طرح جامع گردشگری و بازار یابی دیجیتال به حمایت استانداری مازندران نیازمندیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه