English

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان خبر داد:

استفاده از تجهیزات پیشرفته در کارخانه تولید کود آلی در اصفهان

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: در خطوط جدید پردازش کارخانه تولید کود آلی در اصفهان از تجهیزات پیشرفته پردازش پسماند استفاده شده است.

استفاده از تجهیزات پیشرفته در کارخانه تولید کود آلی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمد صادقی بیان داشت: عملیات ساخت ۴ دستگاه سرند دوار جهت استفاده در خطوط پردازش جدید کارخانه پردازش پسماند و پالایش کود آلی با استفاده از توان بخش خصوصی و صنعتی استان به انجام رسید.

وی ادامه داد: از جمله مهم ترین مزایای این سرند نسبت به سرندهای قبلی افزایش سطح جداسازی آن است که این موضوع باعث ماندگاری بیشتر پسماند داخل سرند شده و در نتیجه قابلیت جداسازی آن افزایش می یابد.

مهندس صادقی افزود: همچنین وزن این سرند در مقایسه با سرند های قبلی بطور نسبی کاهش یافته که این موضوع علاوه بر صرفه جویی در هزینه های ساخت آن هزینه های تعمیر و نگهداری آن را نیز کاهش می دهد.

به گفته سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان در طراحی این مدل سرند از نرم افزارهای پیشرفته طراحی و تحلیل های مکانیکی استفاده شده به طوری که با شبیه سازی، نقاط بحرانی تمرکز تنش سرند در حین کار شناسایی و نسبت به مقاوم سازی آن اقدام شده است.

صادقی با تأکید بر این که استفاده از مواد فلزی مناسب جهت افزایش عمر سرند از دیگر مزایای این دستگاه است، افزود: هزینه طراحی و ساخت این مدل سرند بالغ بر ۴ میلیارد ریال به ازای هر دستگاه است.

وی در ادامه به ساخت ۲دستگاه اسلت کانوایر جهت استفاده در خطوط پردازش اشاره کرده و گفت: طراحی ۲دستگاه اسلت کانوایر جهت استفاده در خطوط پردازش با استفاده از توان دفتر فنی سازمان و ساخت آن از طریق بخش خصوصی و صنعتی استان انجام شده است. 

صادقی با بیان این که این تجهیزات جهت انتقال پسماند از سالن دریافت به داخل کیسه بازکن استفاده می شود، توضیح داد: از جمله مهم ترین مزایای این دستگاه کاهش توان مصرفی، کم شدن استهلاک دستگاه و در نتیجه کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری آن و افزایش طول عمر، کاهش قیمت تمام شده به سبب استفاده از قطعات استاندارد و قابلیت تنظیم دور دستگاه می-باشد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: هزینه طراحی و ساخت این تجهیز بالغ بر ۲میلیارد ریال به ازای هر دستگاه است.

صادقی همچنین به تجهیز سیستم کنترل کلیه تجهیزات خطوط پردازش به اتوماسیون صنعتی با تابلوهای فرمان جدید اشاره کرد و افزود: مهمترین مزایای تابلوهای فرمان جدید شامل استفاده از سیستم های کنترلی برنامه پذیر جهت مانیتورینگ کردن فرآیند پردازش، رصد لحظه به لحظه عملکرد تجهیزات، ثبت و گزارش گیری از کلیه رخدادها، استفاده از اینورتر (درایو راه انداز الکتروموتور) به جای سیستم های کنتاکتوری به منظور افزایش بازدهی الکتروموتورها و امکان کنترل دقیق بر سرعت عملکرد تجهیزات خطوط است.

وی افزایش ایمنی خط و در نتیجه کاهش احتمال بروز آسیب های ناشی از مسایل ایمنی، صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری از دیگر مزایای این سیستم کنترلی می باشد. 

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: استفاده ازامکانات پیشرفته گامی ارزشمند در راستای بهبود کیفیت مدیریت پسماند، افزایش خلوص انواع پسماندها به دلیل بهبود جداسازی و ارتقای کیفیت کود آلی در اصفهان است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه