رییس شورای اسلامی شهر اصغر آباد:
وجود گونه های فراوان اسب در خمینی شهر/ ۶۰ اسطبل اسب در اصغرآباد
رییس شورای اسلامی شهر اصغر اظهارکرد: وجود گونه های فراوان اسب درخمینی شهراز ظرفیت بالای شهر خبر می دهد که شهراصغرآباد دارای ۶۰ اسطبل اسب است.
![وجود گونه های فراوان اسب در خمینی شهر/ 60 اسطبل اسب در اصغرآباد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/S5cLBlvIKjQQ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8MZEe7v8jyb/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3+%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B4%D9%87%D8%B1+%D8%A7%D8%B5%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، اسماعیل جاری در نشست خبری با اصحاب رسانه از پتانسیل های بالای شهر اصغرآباد خبر داد و گفت: روستای اصغر آباد از ابتدا در تمامی صحنه ها حضور داشته اند و در دفاع مقدس در ازای هر ۳۹ نفر یک شهید تقدیم اسلام کرده است و ۷ خانواده دو شهیدی در این شهر از افتخارات شهر و شهرستان و کشور هستند.
وی با بیان این مطلب که اصغرآباد دارای باغات میوه شامل گلابی ، زردآلو ، گیلاس ، سیب و ... ( که خشکسالی های چند سال اخیر صدمات زیادی بر پیکره سرسبزی و طراوت آن وارد کرده است ) ادامه داد: این شهر با آب و هوایی معتدل و دل انگیز و دارای پارکی کوهستانی با قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری شهرستان و استان اصفهان همراه با چشم اندازی طبیعی و روح انگیز است.
این مقام مسئول بیان کرد: شهراصغرآباد تولیدکننده بیش از ۸۰% شیر شهرستان و صاحب کارگاه های چوب و زهوار و منبت است.
جاری افزود: این شهر در بین مردمان خود جایگاه ویژه ای دارد و اکثریت مردم همدیگر را می شناسند. با در نظر گرفتن مساحت و جمعیت این شهر توانسته رشد اقتصادی، ورزشی و فرهنگی خوبی داشته باشد. همچنین مردم شهر های خمینی شهر و اصفهان در مناسبت هایی مثل سیزده به در، در اصغرآباد گشت و گذاری می کنند و باغ هایی در این شهر دارند.
وی از ظرفیت های دیگر اصغر آباد وجود شصت اسطبل اسب را برشمرد و ادامه داد:افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند جهت سرمایه گذاری آمادگی های لازم را داراست.
رئیس شورای شهراصغرآباد گفت: شهر اصغرآباد توسط صارم الدوله بنیان نهاده شد و به خاطر پسرش اصغر میرزا که تازه متولد شده بوده نام اصغرآباد را بر آن نهاد.
به گزارش موج؛ اصغر آباد در سال ۱۳۹۰ از روستا به شهر ارتقاء یافته و در سال ۱۳۹۱ شهرداری آن افتتاح شد. اصغرآباد در ۲۰ کیلومتری غرب شهر اصفهان واقع شده و با جمعیتی در حدود ۷۰۰۰ نفر و مساحتی حدود ۱۰۰۰ هکتار با شهرهای خمینی شهر، گلدشت، کوشک و کهریزسنگ همسایه است، این شهر دارای دو مسجد (جامع و حجت)، شش مدرسه، یک مرکز بهداشت، دو حمام عمومی زنانه و مردانه، حسینیه، مهدیه، زمین فوتبال، پارک جنگلی و مهدکودک میباشد.
اصغرآباد شهری است زیبا با طراحی شطرنجی شکل معابر و گذرها ، در فاصله ۱۰ کیلومتری غرب شهر اصفهان و از توابع شهرستان خمینی شهر ، در بخش مرکزی دهستان ماربین علیا و در غرب شهرستان واقع شده که از سمت شمال به ارتفاعات غربی خمینی شهر ، از شرق به شهر کوشک ، از سمت جنوب به شهر کهریزسنگ و از سمت غرب به شهر گلدشت محدود شده است و مرز دو شهرستان خمینی شهر و نجف آباد از غرب این شهر می گذرد.
ارسال نظر