پیام تبریک فرمانده انتظامی کاشان به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضائیه
فرمانده انتظامی کاشان در پیامی هفته قوه قضائیه را به تلاشگران عرصه عدالت گستری تبریک گفت.
![پیام تبریک فرمانده انتظامی کاشان به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضائیه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/ub9oDuRoOigK/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh715PSDA3yNN/%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87+%D9%82%D9%88%D9%87+%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ ایرج کاکاوند در پیامی قوه قضائیه را از ارکان اساسی نظام اسلامی دانست و هفته قوه قضائیه را به تلاشگران عرصه عدالت گستری و احقاق حقوق شهروندی و پاسداران قانون اساسی تبریک گفت.
در ادامه این پیام آمده است:
قوه قضائیه از ارکان اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران و نبض سلامت جامعه در عدالت گستری، احقاق حقوق، پاسداری از قانون اساسی و مبارزه با فساد است که با سرلوحه قرار دادن رهنمودها و تدابیر مقام عظمای ولایت امام خامنه ای عزیز"مدظله العالی" مسئولیتی خطیر و حساس بر دوش دارد.
هفته قوه قضائیه فرصتی مغتنم برای تکریم تلاش خالصانه خادمان دستگاه قضائی و تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران اوست که به دستان پلید استکبار جهانی به شهادت رسیدند و این فاجعه عظیم به عنوان یکی از اسناد رسوایی دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی ایران تا همیشه تاریخ، در تقویم اذهان و خاطره ها باقی خواهد ماند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و شهدای قوه قضائیه، فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را به همه تلاش گران این عرصه در سطح منطقه کاشان تبریک اعلام می دارم ان شاءالله بیش از گذشته شاهد تعامل و همکاری هرچه بیشتر انتظامی و دستگاه قضا در مسیر احقاق حقوق شهروندی و تحقق عدالت و توسعه جامعه در سایه رهنمودهای فرمانده معزز کل قوا"مدظله العالی" باشیم.
ارسال نظر