English

مدیر حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود:

اصفهان در نصب کنتورهای هوشمند رتبه دوم کشور است

معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیر حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب‌غربی فلات گفت: اصفهان به لحاظ نصب کنتورهای هوشمند در رتبه دوم کشور است.

اصفهان در نصب کنتورهای هوشمند رتبه دوم کشور است

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، علیرضا الماسوندی در نشست نمایندگان اصناف کشاورزان استان در حوضه زاینده رود، اظهار داشت: ۷۵۰ میلیون مترمکعب برنامه تعادل بخشی در حوضه زاینده‌رود داریم که شامل انتقال حوضه‌ای و آب دریا، استفاده از پساب، تغذیه مصنوعی و جلوگیری از برداشت‌های اضافی است.

وی با بیان اینکه انتقال آب دریا به اصفهان در حال انجام است، افزود: فاز یک این پروژه حدود ۷۰ میلیون مترمکعب آب برای مصرف صنایع به اصفهان منتقل می‌کند.

وی با بیان اینکه نتیجه این‌ اقدامات زمان می برد، افزود: این‌ اقدامات باید جایگزین شوند تا نرخ فرونشست این منطقه را که وزارت نیرو بر اساس مدل استاندارد جهانی بررسی کرده و شهرستان برخوار بالاترین نرخ فرونشست در دنیا را دارد به حد تعادل برسد و مخاطره ایجاد نکند.

مدیر حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود افزود: لازم بود شرایطی را برنامه‌ریزی کنیم تا آبان‌ماه ۱۴۰۲ برای کشت اول پاییزه کشاورزان به اندازه کافی آب تامین کنیم و پس از چندین سال کشت بهنگام پاییزه را شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: مطالعات جامع حوضه آبریز زاینده رود که ۲۰ سال روی زمین مانده بود توسط گروه متخصصی از کشورهای مختلف در مدت ۱۲ ماه انجام شد و با همه ملاحظاتی که وجود دارد بر اساس مدل های جهانی چک شده و برنامه اقدامات بر اساس این مدل جامع طراحی شده است.

الماسوندی افزود: وظایف دستگاه‌های مسئول در این مطالعات دیده شده و این طرح در دولت مطرح می شود که در صورت تصویب نقشه راه و سند جامع حوضه آبریز زاینده رود خواهد بود.

وی با بیان اینکه وعده رئیس جمهوری و وزیر نیرو درباره این مطالعات تحقق یافت، خاطرنشان کرد: بعنوان کسی که نزدیک به ۱۸ سال مطالعات جامع در کشور و خارج از کشور انجام دادم، اعلام می‌کنم بهترین مطالعاتی که در مدت زمان کوتاه انجام شده مطالعات جامع حوضه آبریز زاینده رود است.

 مدیر حوضه آبریز زاینده رود با بیان اینکه این حوضه یک حوضه پیچیده است و بارگذاری‌های متعدد بر آن انجام شده، ابراز داشت: مرحله مطالعاتی تمام شده و اگر برنامه جامع مصوب شود، برنامه های مربوط به دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی، وزارت کشور و وزارت نیرو که احصا و بازه های زمانی برای آن اجرا مشخص شده و اعتباراتی که نیاز است به دستگاه های اجرایی اعلام می کنند و این طرح در سال چهارم و پنجم و به مرور به نتیجه خواهد رسید.

الماسوندی تصریح کرد: یک مسئله ای که باید در این طرح به آن بطور ویژه توجه شود مشارکت خود کشاورزان است زیرا الگوی کشت منطقه و تعادل حوضه زاینده رود بهم خورده است و کشت در بالادست حوضه  از ۴۰ هزار هکتار در دهه شصت اکنون به ۱۲۴ هزار هکتار تبدیل شده است.

مدیر حوضه آبریز زاینده رود ادامه داد: در راستای وظایف جهادی که رهبر معظم انقلاب تکلیف کردند و بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه امید است با همراهی مردم، مسئولان، برنامه های اقدامی، صبر و متانت از طریق قانون و مواردی نظیر نصب کنتورها بتوانیم از تمامی موارد تخلفات آبی جلوگیری کنیم و اقدامات را به نتیجه برسانیم.

اب منطقه اصفهان

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه