رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:
۴۲ طرح عمرانی و بهداشتی نیمه تمام در دست اجراست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۴۲ طرح عمرانی و بهداشتی نیمه تمام در دست اجراست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، کوروش ساکی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: هم اکنون ۴۲ طرح عمرانی نیمهتمام در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان در دست اجراست که بیمارستان ۳۶۰ تخت خوانی حضرت بقیه الله(عج) کاشان و بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) آران و بیدگل از مهم ترین این طرح هاست.
وی افزود:ساخت بیمارستان ۳۶۰ تخت خوابی حضرت بقیه الله(عج) کاشان از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و تکمیل آن از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است.
این مقام مسئول اظهار کرد:این بیمارستان تا کنون تنها ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۷۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: برای تکمیل ساختمان این بیمارستان هزار میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است و اگر مبلغ یادشده تامین شود در مدت سه سال تکمیل و به بهره برداری می رسد.
ساکی گفت:سال ۱۳۸۷ بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) کلنگ زنی شد،در این سال ها ۷۶درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تکمیل آن، مطالبه ۱۶ ساله مردم شهرستان است و با جدیت بیشتری دنبال میشود.
وی افزود:اتمام عملیات عمرانی و تجهیز بخش های مختلف بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) آران و بیدگل نیازمند ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار است.
کوروش ساکی یکی دیگر از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی کاشان را تامین منابع نقدینگی و در نتیجه دیرکرد پرداخت ها دانست.
ساکی، با اشاره به اینکه ۷۰ درصد منابع درآمد دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مطالبات سازمان تامین اجتماعی است، افزود: صد درصد هزینه های بیمارستان شهید بهشتی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی رایگان است.
به گفته وی، با وجود تاخیر در پرداخت کارانه ، اما پرسنل تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای خدمات دهی شبانه روز تلاش می کنند.
آموزش ۹۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان
سید مهدی رسولی منش افزود: ۹۰ دانشجوی خارجی از کشورهای عراق،افغانستان،بنگلادش ، سوریه، لبنان، بحرین، یمن، تاجیکستان ، هند و پاکستان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تحصیل می کنند.
وی اظهار کرد: این دانشجویان در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، تغذیه و هوشبری تحصیل می کنند.
رسولس منش بیان کرد: در حال حاضر تفاهم نامه های پژوهشی با دانشگاه های خارجی ازجمله آلمان،ایتالیا،لهستان و مالزی داریم و کارهای پژوهشی مشترک اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با دانشجویان دانشگاه های خارجی انجام شده است.
انهدام بیش از یک تن از فرآودهای غیر بهداشتی در کاشان
محمدرضا رشیدی اظهار کرد: کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هدف تأمین سلامت شهروندان در بازدیدهای میدانی بهطور مستمر واحدهای صنفی عرضه فرآوردههای مربوط به حوزه غذا و دارو را بازرسی کردند.
وی افزود: کارشناسان این معاونت با همکاری صاحبان داروخانههای منطقه کاشان داروهای تاریخ گذشته، انواع فرآوردههای دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق را جمعآوری و معدوم کردند.
رشیدی تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا مشاهده محصولات قاچاق یا تاریخ گذشته مراتب را به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به شماره تلفن ۵۵۴۷۰۲۱۲ گزارش کنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ایمنی مواد غذایی بخش مهم و محوری در امنیت غذایی کشورها به شمار میرود و اطلاعات تغذیهای روی بستهبندی محصولات غذایی با هدف تأمین سلامت جامعه است بنابراین باید به این اطلاعات توجه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: کالاهای قاچاق و غیراستاندارد آسیبهای جبرانناپذیری برای شهروندان دارد و سیستم اصالت کالا برای کنترل کالاهای قاچاق ایجاد شده که راهکار مؤثری برای سلامت کالا است و با استفاده از این برچسبها از تقلب افراد سودجو در تولید، واردات و پخش انواع کالای مصرفی جلوگیری میشود.
ارسال نظر