English

در نخستین همایش ملّی چشم‌انداز ایمنی و بهداشت صورت گرفت؛

تقدیر از ۲ مجموعه فعال استان اصفهان در حوزه ایمنی

در نخستین همایش ملّی چشم‌انداز ایمنی و بهداشت شغلی از گروه تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار استان اصفهان به عنوان رئیس مرکز برتر کشور و از مدیر عامل شرکت نفت جی به عنوان کمیته حفاظت فنی برتر تقدیر شد.

تقدیر از ۲ مجموعه فعال استان اصفهان در حوزه ایمنی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، محمد مغزی مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: در نخستین همایش ملّی چشم‌انداز ایمنی و بهداشت شغلی که با محوریت مقاوله‌نامه ۱۵۵ سازمان‌ بین‌المللی کار برگزار شد؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش بی‌وقفه فعالان و دست‌اندرکاران حوزه ایمنی و بهداشت شغلی را ارج نهاد و از همه تلاش‌های ایشان تشکرکرد.

در متن لوح تقدیر که به امضاء وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی رسیده است خطاب به رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت استان اصفهان آمده است:

دستیابی به محیط کار ایمن و سالم مرهون تلاش گسترده متخصصانی است که دانش، تخصص و عمر گرانبهای خود را سرمایه‌ای برای اعتلای فرهنگ ایمنی و بهداشت شغلی قرار داده‌اند؛ طلایه‌دارانی که در عرصه خدمت‌رسانی خالق صحنه‌های باشکوه می‌باشند.بدینوسیله از زحمات و تلاش ارزشمند و صادقانه سرکار عالی در پیشبرد اهداف این حوزه قدردانی می‌نمایم.

سید صولت مرتضوی در این همایش طی سخنانی گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعات در محیط‌های کاری، بنگاه‌های اقتصادی و مدارک اداری و آموزشی پرداختن به موضوع ایمنی و بهداشت کار است.

وی تأکید کرد: اگرچه شعار «اول ایمنی و بعد کار» تقریباً در همه کارگاه‌ها و مراکز آموزشی ایمنی تبدیل به ملکه ذهن شده، اما نیاز است به موضوع ایمنی و بهداشت کار به‌دلیل آمار غیرقابل قبول حوادث، بیش از پیش بپردازیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس گزارش سازمان بین‌المللی کار، سالیانه چهار درصد تولید ناخالص کشورها بابت خسارات بیماری و حوادث شغلی هزینه می‌شود، این رقم از این حیث که چه خساراتی بر انسان‌های شریف و کارگران سخت‌کوش در سراسر جهان وارد می‌شود دارای اهمیت است.

براساس این گزارش در این همایش نیز از کتاب «حفاظت و بهداشت کار» با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان استاندارد ایران رونمایی شد.

بر اساس مقاوله‌نامه ۱۵۵ سازمان جهانی کار هر کشور عضو با توجه به شرایط و رویه‌های ملی و با مشورت با تشکل‌های کارفرمایی و کارگری منتخب، باید سیاست ملی منسجمی را در خصوص ایمنی و بهداشت شغلی و محیط کار تدوین و اجرا کند و به طور دوره‌ای مورد بازنگری قرار دهد.

لازم به ذکر است؛ با استقرار دولت سیزدهم اقدامات موثری در باز مهندسی حوزه ایمنی و سلامت شغلی مبتنی بر تحول ساختاری در سطح کلان ملی شکل گرفت و مقاوله‌نامه شماره ۱۵۵ با موضوع "ایمنی و بهداشت شغلی" به عنوان محورهای راهبردی کلان ارتقای ایمنی و سلامت کار در سطح ملی محقق شد که نتایج آن در جهت گسترش فرهنگ ایمنی و بهداشت کار اثرگذار خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه