English

رییس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست سازمان نظام مهندسی کشور خبرداد؛

برگزاری اولین همایش ملی پایداری محیط‌های انسان ساخت در اصفهان

رییس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست سازمان نظام مهندسی کشور از برگزاری اولین همایش ملی پایداری محیط‌های انسان ساخت ۱۵ و ۱۶ آذر ماه با موضوع ساختمان‌های سبز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خبرداد.

برگزاری اولین همایش ملی پایداری محیط‌های انسان ساخت در اصفهان
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، احمدرضا طاهری اصل در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: در همایش ملی پایداری در محیط‌های انسان ساخت  ۱۵ کارگاه تخصصی و هفت پنل تخصصی برگزارمی شود که یکی ازاین  پنل‌های تخصصی با موضوع فرونشست زمین و ساختمان است.

وی گفت: با اجرای طرح رتبه بندی ساختمان‌ها کاهش مصرف انرژی، استفاده از آب‌های خاکستری و بهره‌مندی از انرژی خورشیدی در ساختمان‌ها را شاهد خواهیم بود که در این راستا نیز ساختمان پایدار محقق می‌شود.

این مقام مسئول افزود: عمر ساختمان‌ها در ایران بین ۲۰ تا ۲۵ سال برآورد شده است‌ که به عوامل مختلف بصری، مواد و مصالح، تأسیسات گرمایشی و سرمایشی و وضعیت منطقه آن بستگی دارد اما حداقل عمر ساختمان در چرخه ارزیابی ساختمان سبز حداقل ۵۰ سال است.

احمدرضا طاهری اصل با اشاره به آلودگی هوای اصفهان گفت: ساختمان‌های سبز  از لحاظ آسیب‌های محیط زیستی موجب بهبود کیفیت هوای ساختمان، بهبود کیفیت آب ساختمان، افزایش آسایش حرارتی، کاهش آلودگی می‌شوند.

 رئیس کمیسیون انرژی، استاندارد مصالح و محیط زیست شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان کشور اظهار داشت: بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد انرژی در بخش ساختمان مصرف می‌شود که در این راستا باید توجه ویژه‌ای به پایداری ساختمان‌ها داشته باشیم.

طاهری با اشاره به مصوبه لایحه شورای اسلامی شهراصفهان برای ساختمان های سبز در جهت ارتقاء سلامت شهروندی گفت: سهم بسیاری از آلایندگی ها مربوط به عملکرد انسان ها در بخش مسکونی است.

وی بابیان اینکه سلامت انسان بستگی به سلامت ساختمان دارد ، افزود:سلامت ساختمان نیز در گرو سلامت محله، منطقه و شهر است و همه این المان‌ها به یکدیگر و هم به انسان محور بودن آن‌ها و اثراتش بر شهر بستگی دارد.

رئیس کمیسیون انرژی، استاندارد مصالح و محیط‌زیست سازمان نظام مهندسی کشوربا اشاره به فرونشست زمین در اصفهان گفت: راهکار اصلی کنترل فرونشست زمین در اصفهان تغذیه سفره‌های زیرزمینی و جریان آب می باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه ساختمان ها ارزیابی و ممیزی می شوند ، بیان کرد: ساختمانی که کمترین آلودگی و مصرف آب را داشته باشد یک ارزش برای شهری که تشنه است و تنفسش دچار مشکل است محسوب می شود.

طاهری با اشاره به احداث ساختمان‌های بلندمرتبه در شهر گفت: این ساختمان ها یکی از عوامل حبس هوای آلوده در شهر شده که متاسفانه در دوره های قبل در جبهه غربی اصفهان چندین مجموعه ساختمانی بنا شده است.

رئیس کمیسیون انرژی، استاندارد مصالح و محیط‌زیست سازمان نظام مهندسی کشوربا بیان اینکه کریدورهای هوایی اصفهان برای بلندمرتبه سازی رعایت می‌شود، افزود:در چند سال اخیر این مسئله توسط کارشناسان معماری و شهرسازی بررسی و تلاش شده که نکاتی را رعایت کنند که از جمله آنها حذف جزیره حرارتی در شهر است.

در ادامه این نشست خبری مدیرعامل کارخانه آجر نماچین گفت: آلودگی هوا در استان اصفهان که شهری صنعتی است مشکلاتی رابوجود آورده است که طی روزهای گذشته صنایع زیادی تعطیل شدند که امیدواریم با روش های جدید بتوانیم از آلایندگی ها بکاهیم.

رضا چینی با اشاره باینکه عمده آلایندگی‌ها در اثر فعالیت انسان هاست، افزود: مصرف انرژی و منابع گاز در استان اصفهان طی هر شبانه‌روز در شرایط عادی ۵۵ میلیون مترمکعب است که هفت میلیون مترمکعب مصرف خانگی است که این  عدد در فصل سرما و زمستان  به ۴۵ میلیون مترمکعب می‌رسد و مجبور می‌شوند گاز صنایع را قطع کنند.

وی با بیان اینکه دیوارهای بیرونی ساختمان ها دارای پرت انرژی هستند، گفت:با دیوارهای دوجداره می توانیم از پرت انرژی در ساختمان ها کم کنیم و این مسئله اهمیت احداث ساختمان‌های سبز و پایدار را در شهر ها نشان می دهد.

رئیس کانون کارآفرینان برتر استان اصفهان با بیان اینکه مصارف انرژی در بخش مسکونی ایران سه برابر آمار جهانی است، بیان داشت: امیدواریم بتوانیم شهرهایی را ایجاد کنیم که مردم در آن زندگی بهتری داشته باشند که در این همایش دو روزه نیز تلاش می‌شود تا مباحث اصلی و اهمیت ساختمان‌های پایدار بیان شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه