English

با حضور مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان؛

ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ سیلاب در آب منطقه ای شهرستان کاشان برگزار شد

با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ سیلاب درشرکت آب منطقه ای شهرستان کاشان برگزار شد.

ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات پاسخ سیلاب در آب منطقه ای شهرستان کاشان برگزار شد
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

 ، منصور شیشه‌فروش مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان با تأکید بر این که این جلسه در راستای اتخاذ تدابیر لازم در پاسخ به سیلاب تشکیل شد، اظهار داشت: شناسایی نیازهای اصلاح، بازسازی و مرمت، پیگیری و هماهنگی دستگاه‌های مرتبط و تأمین منابع اعتباری لازم از جمله مباحث ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ سیلاب است.

وی با تأکید بر تشدید برخورد قانونی با متجاوزین به حریم رودخانه‌ها، گفت: پیگیری عملیات اجرایی پروژه های ناتمام، طرح های تغذیه مصنوعی، لایروبی رودخانه ها و مسیل ها و ساماندهی حریم و بستر رودخانه ها از جمله وظایف مهم شرکت آب منطقه ای شهرستان است.

این مقام مسئول با بیان این که تعیین حریم و بستر رودخانه ها بر عهده آب منطقه ای است، خاطر نشان کرد: پافشاری به ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها منجر به ایجاد سازه هایی در بستر رودخانه و مسیل می شود که توانایی و تاب آوری در پیک سیلاب را ندارند.

مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان همچنین در عملیات پاسخ به بحران شهرستان کاشان با اشاره به اینکه بر اثر سیلاب اردیبهشت ماه امسال  در بندهای آبخیز داری سه میلیون متر مکعب آبگیری شده است اظهار داشت: جهت تکمیل پروژه های آبخیزداری برای ورود سیلاب ها و روان آبها  بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان نیاز است.

منصور شیشه فروش اظهار کرد:برخی از مشکلات در شهرستان قابل رفع نیست و باید از طریق مدیریت بحران استان پیگیری شود که در حال حاضر مکان های در معرض خطر سیل ازجمله "گازرگاه،حسن آباد و غیره ، با حفر یک کانال و هدایت مسیر آب به داخل رودخانه رفع خطر می شود.

مدیرکل مدیریت بحران در این جلسه اظهار کرد: مستندسازی از حادثه اهمیت دارد چرا که از تکرار آن جلوگیری می کند،امروز باید از حادثه سیل درس گرفته و برای رفع مشکل تدبیر کنیم.

منصور شیشه فروش با اشاره به اینکه بند لتحر با اعتبار ۲/۰۲ میلیاردتومان تخلیه و لایروبی شده است، اظهار کرد:در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل دشت های مخاطره آمیز در خصوص فرونشست زمین داریم.

وی با اشاره به اینکه نرخ فرونشست زمین در دشت کاشان ۱۵ سانتیمتر در سال گزارش شده است، بیان کرد:صندوق جبران خسارت ساختمان از حادثه طبیعی در کشور ایجاد شده و اگر در سیل اخیر ساختمانی آسیب دیده،بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید اطلاعات آن ساختمان را در سامانه وارد کرده و پس از مدتی این صندوق جبران خسارت خواهد کرد.

این مقام مسئول گفت:آسیب های بخش کشاورزی در سیل اخیر توسط بیمه جبران می شود و مطالعات لرزه خیزی و سیل خیزی در کاشان انجام شده،مطالعات آبخیزداری شهرستان هم انجام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: عملیات ساماندهی دیوارچینی رودخانه مشهد اردهال به طول ۵۰۰ متر اجرا شده و در روستاهای مرق و سادیان این دیوارچینی به طول ۵۰۰ متر و در روستای برزک به طول ۶۰۰ متر در حال انجام است.

 گفتنی است؛ چهارم اردیبهشت ماه امسال ، در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در کاشان خسارت‌هایی به برخی زیرساخت‌های این منطقه ازجمله راه ها،بخش کشاورزی و دامپروری وارد شد.

ستاد مدیریت بحران

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه