رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور:
افزایش ۳۲ درصدی بودجه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور برای طرح های پژوهشی
رئیس دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور گفت: از افزایش ۳۲ درصدی بودجه برای طرح های عمرانی و پژوهشی این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت امسال این رقم به بیش از ۴هزار میلیارد تومان رسیده است.
،عرفان خسرویان در حاشیه چهارمین کنسرسیوم ،مهارت آموزی و اشتغال دانشگاه فنی و حرفه ای با اشاره به اجرای طرح "تاد" در این دانشگاه برای افزایش همگرایی میان صنعت و دانشگاه، گفت: صنعتگران باید دانشگاه فنی و حرفهای را حامی خود بدانند.
وی به ایجاد پارک علم و فناوری مهارتی و کنسرسیومهای اشتغال اشاره کرد و افزود: تا حالا زمینه یکصد هزار دانشجو برای اشتغال فراهم شده است
خسرویان با بیان اینکه کنسرسیوم ایده ی موثر و تضمین کننده اشتغال دانشجویان خواهدبود،گفت:موضوع اشتغال در دنیا را جزء مسائل پیچیده کشورها است که با سرمایهگذاری در واحدهای صنعتی آغشته و دولت باید موانع قانونی و موانع تولید را از جلوی پای صنعتگران بردارد.
وی در ادامه افزود: یک رکن تولید، تامین سرمایه انسانی و سند تحول دانشگاه فنی و حرفهای در دولت سیزدهم برای تامین تکنسینها و مهندسین حرفهای برای صنعت کشور برنامهریزی شده که نیاز به برنامه جامع بین دانشگاه و صنعت دارد ودانشجویی که وارد دانشگاه فنی و حرفهای میشود، باید آینده شغلی خود را پس از ۲ سال بداند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به کمبود نیروی کار ماهر در بسیاری از شهرکهای صنعتی تاکید کرد: باید برنامهریزیهای بیشتری برای کنار هم قرار گرفتن دانشگاه و صنعت اجرا شود و به همین خاطرطرح"تاد"در دانشگاه فنی و حرفهای طراحی و صنعتگران باید این دانشگاه را حامی خود بدانند.
خسرویان با اشاره به اینکه طرح "تاد" شروع همکاری با صنعت است اظهار امیدواری کرد: امید است با تناسب این برنامه ها بتوانیم برنامه آمایش درسی و اصلاح هرم هیات علمی، تجهیزات و آزمایشگاهها را داشته باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کاشان در مراسم افتتاح این کنسرسیوم ضمن خیرمقدم به صاحبان صنایع، اصناف و صنعتگران و تبریک ماه رجب و ولادت حضرت علی (ع)، آغاز به کار چهارمین کنسرسیوم دانشگاه را در کاشان بعد از استانهای کرمان و یزد و خراسان رضوی مایه خیر و برکت دانست و گفت: اشتغال دغدغه دولتها و حاکمان جوامع است و این اجتماع، گامی در راستای رفع این دغدغه مهم است.
حمید رضا تفویضی با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیاز جامعه را برطرف و در این زمینه برنامه داشته باشد، افزود: یکی از ارکان توسعه در کشورها، توسعه منابع انسانی است.
وی با تاکید بر اینکه برای جمعیت جوان کشور باید اشتغال ایجاد کرد و تلاش بر این است برای تمام رشتههای درسی پیوست شغلی تعریف شود، ادامه داد: در این زمینه با صاحبان صنایع جلساتی تشکیل و نیازسنجی آنها به نیروی انسانی با چه مهارتی پیگیری شد.
ارسال نظر