رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خبر داد:
خودکفایی تولید برق مورد نیاز شهرداری اصفهان از نور خورشید تا سال ۱۴۱۰
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: جانمایی منابع تولید برق خورشیدی در شهرداری این کلانشهر پیشرفت کرده است و تا سال ۱۴۱۰ به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
![خودکفایی تولید برق مورد نیاز شهرداری اصفهان از نور خورشید تا سال ۱۴۱۰](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/xF5z0eQcQAO1/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehyYyCO1fslu0/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%A8%D8%B1%D9%82+%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C.jpg)
، محمد نورصالحی با اشاره به استفاده شهرداری اصفهان از منابع تولید برق خورشیدی اظهار کرد: از زمانهای گذشته تعدادی منابع تولید برق خورشیدی در شهرداری این کلانشهر جانمایی شد.
وی با بیان اینکه موضوع جانمایی منابع تولید برق خورشیدی در شهرداری پیشرفت کرده است، افزود: میزان تولید برق خورشیدی توسط شهرداری این کلانشهر تا سال ۱۴۱۰ به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: ردیفهایی برای جانمایی پنلها تولید برق خورشیدی در مراکز عمومی از جمله پارکها، فضاهای تفریحی و میادین پیشبینی شده است.
نورصالحی گفت: طبق مصوبه سال گذشته، ساختمانهای سبز که در حوزه تولید برق، کاهش مصرف آب، بازچرخانی آب، صرفهجویی در مصرف انرژی و نبود اتلاف انرژی فعال است، از ۵۰ درصد تخفیف در هزینه تراکم بهرهمند میشود، همچنین این موضوع با هدف جلوگیری از اتلاف انرژی و کاهش آلودگی هوای این کلانشهر به تصویب رسیده است.
اینمقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال پیگیری هستیم تا با کمک اداره برق تسهیلاتی در اختیار شهروندان قرار گیرد و آنها بتوانند از امتیاز فروش برق پنلهای خورشیدی روی پشتبام منازل خود بهرهمند شوند، همچنین امیدواریم که این موضوع رونق بگیرد و شهروندان به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر حرکت کنند.
ارسال نظر