English

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

حقابه مردم اصفهان در ۲۰ سال گذشته به تاراج رفته و امروز آب شرب نداریم

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مشکلات آب شرب اصفهان گفت: به رغم اینکه عنوان برخوردار به اصفهان داده می‌شود، اما مناطق مختلفی از شهر اصفهان با 2 میلیون نفر جمعیت با قطع آب شرب روبرو هستند، در حالی که حقابه مردم این شهر را در 20 سال گذشته در دولت‌های مختلف به تاراج بردند و آن را جبران نکردند.

حقابه مردم اصفهان در 20 سال گذشته به تاراج رفته و امروز آب شرب نداریم
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان

، محمد نورصالحی در نطق پیش از دستور صد و چهل و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت رهبران مقاومت در ایران و لبنان به دست رژیم سفاک اسرائیل اظهار کرد: این اقدام خلاف عرف بین الملل نشان می‌دهد که جهان با یک رژیم و یک حکومت مواجه نیست، بلکه با یک گروه تروریستی مواجه است که فقط به پشتوانه آمریکا و استکبار جهانی توانسته سرزمین قدس را اشغال کند و اقدامات تروریستی را به نام یک دولت در دنیا انجام دهد، کارهایی که هیچ دولتی نه انجام می‌دهد و نه از لحاظ قوانین بین المللی پذیرفته است که دولتی مرتکب چنین جنایاتی شود.

وی افزود: اسماعیل هنیه مهمان جمهوری اسلامی برای حضور در مراسم تحلیف رئیس جمهور بود و در یک اقدام ناجوانمردانه به شهادت رسید. رهبر معظم انقلاب فرمودند او مهمان جمهوری اسلامی بود و خون‌خواهی‌اش برعهده جمهوری اسلامی است، جا دارد که گروه‌های مقاومت در منطقه و جهان اسلام با شناخت دقیق از دشمنان، اتحاد بیشتر برای رسیدن به اهداف مقدس مقاومت داشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک روز خبرنگار گفت: تا کنون در غزه 160 خبرنگار به دست رژیم صهیونیستی ترور شدند از جمله خبرنگاری که بعد از شهادت اسماعیل هنیه برای تهیه گزارش از محل سکونت او مراجعه کرده بود. این روز را به قشر فعال و کوشای خبرنگار تبریک می‌گوییم و امیدواریم بتوانیم به نوبه خود برنامه مناسبی برای تقدیر از خبرنگاران داشته باشیم.

وی گفت: امروز 14 مردادماه پایان سومین سال فعالیت این دوره شورا و آغاز سال پایانی شورای ششم است، حدود 1100 روز از این دوران خدمت گذشته است که امروز صد و چهل و سومین جلسه در حال برگزاری است. در این مدت حدود 950 مصوبه اعم از لایحه و طرح داشته‌ایم که ان شاء الله این مسیر ادامه دارد.

نورصالحی با بیان اینکه 8 کمیسیون تخصصی فعال داریم که به طور متوسط هفته‌ای یک جلسه دارند، گفت: در جلسات کمیسیون‌های تخصصی مسائل روز شهر، مدیریت شهری و حتی موارد فراتر از مدیریت شهری بسته به موضوع و عنوان کمیسیون پیگیری می‌شود.

وی افزود: جلسات داخلی با مجموعه مدیریت شهری و جلساتی با مدیران استان و جاهایی که ایجاب شده فراتر از آن، مسائل مهم و ضروری شهر و فراتر از آن پیگیری شده است. این جلسات و جلسات تلفیق بستر تصمیم سازی جلسات علنی است و مواردی که نیازمند گفت‌وگوی کارشناسی بیشتر است بررسی می‌شود و نتیجه این می‌شود که در جلسات علنی شورا می‌توانیم چندین مصوبه داشته باشیم.

 

ایجاد 2 کمیسیون جدید، اقدام راهبردی و معنی دار شورای ششم

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در ابتدای دوره دو کمیسیون راهبردی تشکیل دادیم شامل کمیسیون ویژه آب و مناطق محروم که به این دو موضوع مهم در طول سه سال اخیر پرداخته است. موضوع آب به نوعی خارج از وظیفه تخصصی مدیریت شهری است اما مطالبه جدی آحاد مردم و مسئولان، شورا و شهرداری بوده است و همین طور پرداختن به مناطق محروم و کمتر برخوردار که حاصل آن در سه سال اخیر، حدود 2 هزار میلیارد تومان بودجه بوده که معمولا در سنوات گذشته به این میزان نبوده یا اصلا نبوده است، هدف این بودجه تکمیل و ارتقا زیرساخت‌های مناطق کمتر برخوردار شهر و کمک به تعادل و توازن میان زیرساخت‌ها و خدمات موردنیاز کل مناطق شهر است.

وی ادامه داد: کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان با احساس نیاز در این حوزه از سال گذشته فعالیت خود را شروع کرد و محور هماهنگی، همراهی و هم افزایی همه جریان‌های فرهنگی که در این حوزه‌ها فعال هستند در شهر بود که در سال‌های اخیر نیاز به آن احساس می‌شد و به خوبی پاسخ داده شد. بنابراین تشکیل این دو کمیسیون، دو اقدام معنی دار و جهت دار بود که انجام شد.

نورصالحی با اشاره به اهتمام جدی برای پیگیری مطالبات عمومی مردم شهر گفت: جریان پایدار آب در زاینده رود، آلودگی‌های هوا و زیست محیطی و فرونشست زمین سه اولویتی است که مردم برای حل آن مطالبه دارند. این سه اولویت توسط کمیسیون‌های مربوطه و کل شورا دنبال شد و می‌توانیم بگوییم در حد بضاعت و توان خود و در حدی ک همکاری شد در این زمینه‌ها فعالیت کردیم. هرچند این به معنی حل این سه چالش نیست، ان شاء الله ما در باقی مانده این دوره و همه کسانی که در دولت سیزدهم مسئولیت داشتند و مدیران استان در دولت چهاردهم اینگونه مسائل که چالش‌های اصلی شهر و استان است را پیگیری جدی کنند.

موضوعاتی مانند قطار سریع السیر اصفهان- تهران و موضوعات حوزه حمل و نقل که در یکی دو سال اخیر خود را خوب نشان داد و کاستی‌هایی که در حوزه حمل و نقل هوایی و زمینی مبتلا به شهر و استان بود پیگیری شد.

وی گفت: در سه سال گذشته سعی کردیم به صورت ماهیانه جلساتی با نمایندگان استان در مجلس و فرماندار داشته باشیم و در هر جلسه یکی دو موضوع اساسی و اصلی که با کمک مسئولان و نمایندگان قابل پیگیری و حل است دنبال می‌شود، این مسائل گاهی از سوی مدیریت شهری و گاهی از سوی نمایندگان پیشنهاد می‌شود. این جلسات با نمایندگان جدید مجلس ادامه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد: در جلسات علنی و تلفیق با همه مدیرانی که با موضوع خدمات در شهر مانند آب، فاضلاب، برق، دانشگاه‌ها، علوم پزشکی، صنایع بزرگ، محیط زیست و همه کسانی که نقش دارند و می‌توانند برای کمک به حل مشکلات شهر اقدام کنند جلساتی داشتیم.

 

مطالبه‌گری پیرامون زاینده رود با ایجاد دبیرخانه فرهنگی زاینده رود

وی اظهار کرد: در حوزه آب، ذیل مجموعه مدیریت شهری، دبیرخانه فرهنگی زاینده رود تشکیل شد که کمک شایانی به عمومی سازی بحث زاینده رود بین مردم به عنوان یک مطالبه مطرح کرد. مدیریت شهری تقریبا در حوزه زاینده رود پا به پای مدیران استان پیش آمد که جای تقدیر و تشکر دارد از مدیران استان در سه سال گذشته که اهتمام جدی به پروژه‌های انتقال آب از دریا و انتقال آب به سمت زاینده رود داشتند، شورا و شهرداری نیز از این مقوله جا نماند و با کمک‌هایی که می‌شد در قالب مصوبات مربوط به فروش زمین‌هایی که ارزش افزوده‌اش مربوط به این پروژه‌ها می‌شد در حد بضاعت کمک کرد.

نورصالحی خاطرنشان کرد: شورای عالی محیط زیست با حضور شهردار اصفهان، مدیرکل حفاظت محیط زیست و همه دست اندرکاران این حوزه به صورت ماهیانه تشکیل می‌شود و جایی مدیریت شهری می‌تواند در این حوزه اقداماتی را انجام دهد صورت داده است.

وی ادامه داد: کارگروه‌های مربوط به احیای بافت تاریخی و احیای بافت فرسوده با حضور دستگاه‌های مرتبط نیز به همین ترتیب تشکیل شده است.

 

ارتقای سطح شفافیت و سلامت اداری در شهرداری طی سه سال اخیر

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: طرح ارتقا و سلامت اداری در مدیریت شهری از جمله طرح‌های نخستی بود که مصوب شد و کمک شایانی کرد، گرچه انتظار مجموعه شورا ارتقا این شاخص در شهرداری است اما در حد توان و حدی که می‌شد، در سه سال گذشته سطح شفافیت و ارتقا سلامت اداری و حذف رانت و جریان‌های غیرقانونی به طور کلی یا بیش از 90 درصد حل شده یا به سمت شرایط قابل قبولی پیش رفته است.

وی ادامه داد: در بحث توسعه انرژی‌های پاک شهرداری از قبل فعال بوده و در این دوره با اهتمام و بودجه‌هایی که گذاشته شد شهرداری به این سمت می‌رود که تا سال 1410 شهرداری بتواند 100 درصد انرژی خود را از محل انرژی‌های پاک تأمین کند.

 

برنامه راهبردی اصفهان 1410 چراغ راه آینده شهرداری

نورصالحی گفت: تدوین برنامه راهبردی اصفهان 1410 از اقدامات خوبی بود که با همکاری مشترک مدیران شهرداری و شورا به نحو مطلوبی تهیه و تدوین و تصویب و به عنوان برنامه برای سال‌های آینده درنظر گرفته شد که حتی در دوره آتی شورا با بودن این برنامه و ریز پروژه‌هایی که این برنامه به همراه دارد چراغ راهی برای آینده شهرداری خواهد بود.

وی تأکید کرد: به رغم بحران آب و تنش‌های آبی و خشک شدن بیش از دو سوم چاه‌های آب متعلق به شهرداری، شهرداری سعی کرد با خرید پساب و احداث تصفیه خانه‌های متعدد که 5 مورد آن امسال افتتاح می‌شود و اجرای حلقه آب خاکستری در شهر که جزء اولین شهرهایی هستیم که مجهز به این شبکه و تصفیه پساب می‌شویم، امیدواریم این اهتمام و جدیت به حفظ فضای موجود کمک می‌کند.

 

7500 میلیارد تومان بودجه مترو در سال 1403

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل اقداماتی خوبی از گذشته در حال انجام بود که ادامه پیدا کرد، گفت: خط 2 قطار شهری به صورت ویژه مورد همت قرار گرفت، بودجه این پروژه 1200 میلیارد تومان در سال 99 بود که به تدریج اضافه شد و امسال به 7500 میلیارد تومان رسیدیم. برنامه ریزی به گونه‌ای است که در حد راه اندازی بتوان از بخش‌هایی از فاز یک این خط مردم استفاده کنند.

وی گرچه یکی از اقدامات فوری و جدی این دوره قراردادی بود که به صورت تامین منابع مالی داخلی با شرکت مپنا به میزان حدود 590 میلیون یورو منعقد شد اما متأسفانه در طول سال‌های 1401 و 1402 همچنان پیگیری راه اندازی و فعال شدن این قرارداد هستیم.گرچه به عنوان فاز یک قرارداد جداگانه‌ای با همین مجموعه منعقد شد اما تلاش شد به عنوان یکی از شاخه‌های حمل و نقل پاک، خط دو نه تنها کند نشود بلکه با سرعت ادامه پیدا کند، البته ادامه فعالیت و رسیدن به این هدف اهتمام جدی از طرف مدیریت شهری نیاز دارد.

نورصالحی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل عمومی با اتوبوس، حداقل و کف نیاز جمعیت اصفهان، با حدود یکصد خط اتوبوس اعم از خطوط حومه‌ای و پر سرعت 1200 دستگاه اتوبوس است که در پایان دوره چهارم این تعداد با میانگین سن 5 سال تأمین بود، در ابتدای این دوره یعنی سال 1400 این تعداد به 600 دستگاه با میانگین عمر 10 سال کاهش پیدا کرده بود.  

 

هدف گذاری رسیدن تعداد اتوبوس‌های شهری تا پایان دوره ششم شورا به 1200 دستگاه

وی گفت: مجموعه مصوباتی که اخذ شده حدود 385 دستگاه اتوبوس، میدل باس و ون برای شهر خریداری شده که از این تعداد نیمی از آن تحویل و فعال شده که که تعداد اتوبوس‌های فعال به حدود 900 دستگاه رسیده است، هدف گذاری این است که در ابتدای مهرماه به 1000 دستگاه و تا پایان دوره به 1200 دستگاهی که در گذشته فعال بوده برسیم.

 

حلقه چهارم حفاظتی کمک خوبی به کاهش ترافیک شهر می‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: حلقه چهارم حفاظتی از ادوار قبل در یکی دو تقاطع شروع شده بود اما هدف گذاری شد که از شمالی ترین تا جنوبی ترین نقطه یعنی از تقاطع حلقه چهارم با بزرگراه بعثت تا تقاطع این حلقه با بزرگراه دستجردی در مقابل سپاهانشهر به طول حدود 24 کیلومتر فعال شود، تمام مقاطع این مسیر فعال است، در سال‌های قبل در مناطق 10 و 15 و امسال در مناطق 4 و 6 فعال شده و ان شاء الله بتواند کمک خوبی به کاهش ترافیک در حلقه‌های داخلی شهر داشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه