عضو هیئترئیسه انجمن مدیران صنایع شعبه اصفهان:
شرکتهای بزرگ به وسیله سرمایهگذاری خطرپذیر توسعه یافتند
در نشست معرفی صندوق سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر (CVC) بر گسترش این صندوقها به منظور توسعه صنایع و اقتصاد کشور تأکید شد.
، سید محمد سجادیفر، عضو هیئترئیسه انجمن مدیران صنایع شعبه اصفهان در جلسه معرفی صندوق سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر (CVC) گفت: شرکتهای تولیدی میتوانند از ظرفیتهای این قانون همچون معافیتهای مالیاتی برای سرمایهگذاری بر روی شرکتهای دانشبنیان و همچنین تحقیق و توسعه استفاده کنند.
محمدعلی زاهدی، مشاور حوزه سرمایهگذاری جسورانه و عضو هیئت مؤسس باشگاه سرمایهگذاران نیکاندیش اصفهان نیز گفت: سرمایهگذاری جسورانه یا خطرپذیر (VC) یکی از روشهای تأمین مالی در اقتصاد نوآوری و فناوری است.
وی افزود: سرمایهگذاران خطرپذیر با دریافت بخشی از سهام شرکتهایی که ظرفیت رشد بالایی دارند منابع مالی و غیرمالی شبکه، ارتباطات حاکمیت شرکتی توسعه بازار و... موردنیاز آنها را تأمین و با مشارکت هوشمندانه خود به رشد کسبوکار آنها کمک میکنند و درعینحال در سود و زیان شرکت نوپا سهیم میشوند.
وی گفت: تمام شرکتهای بزرگ و مطرح دنیا بدون استثنا به وسیله سرمایهگذاری خطرپذیر بزرگ شدهاند.
مشاور حوزه سرمایهگذاری جسورانه با بیان این که فرصت تشکیل صندوق سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر (CVC) فراهم شده است، از انجمن مدیران صنایع اصفهان خواست مجوز تأسیس صندوق سرمایهگذاری شرکتهای خطرپذیر را دریافت کنند.
زاهدی در بخش دیگری از سخنان به قانون «جهش تولید دانشبنیان» پرداخت و گفت: قانون جهش تولید دانشبنیان یک قانون جامع و مترقی است و به شرکتهای نوآفرین و استارتاپها کمک میکند.
فرهاد رهنما، رئیس هیئتمدیره پُلار و گروه رهنما نیز گفت: عنوان «دانشبنیان» در دنیا تعریف خاصی دارد بهنحویکه شرکتهای دانشبنیان میتوانند کشور را دگرگون و شکوفا کنند.
وی از مدیران صنایع اصفهان تقاضا کرد بخشی از سرمایه خود را به حمایت و سرمایهگذاری از جوانان با استعداد اختصاص دهند تا آنان به موفقیت برسند.
رهنما گفت: اتاق بازرگانی، انجمن مدیران صنایع اصفهان، خانه صنعت و معدن وظیفه دارند ضمن شناسایی جوانان باهوش، علاقهمند، مستعد و توانمند بر روی آنها سرمایهگذاری کنند تا دانشبنیانها به معنای واقعی در کشورمان شکل بگیرند.
ارسال نظر