مسئول کمیته حمل و نقل و ترافیک ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خبر داد:
استقرار ۶ اتوبوس گردشگری در باغ فدک
مسئول کمیته حمل و نقل و ترافیک ستاد دائمی خدمات سفر اصفهان، از استقرار شش دستگاه اتوبوس گردشگری در باغ فدک خبر داد. این اتوبوسها به صورت دو لوپ گردشی فعالیت کرده و مسافران را به هسته مرکزی شهر، میدان امام حسین (ع) و چهارباغ عباسی منتقل میکنند.

، مسئول کمیته حمل و نقل و ترافیک ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان عنوان کرد: شش دستگاه اتوبوس گردشگری در باغ فیک برای خدمات رسانی به مسافران و گردشگران آماده شده و آنها می توانند از این طریق به هسته مرکزی شهر بروند.
وی بیان کرد: با توجه به تجربیات سال های گذشته تغییرات قابل توجهی در رفع گره های ترافیکی و روان سازی معابر اعمال شده است. در خیابان حافظ و ابتدای کوچه کرمانی اصلاحات هندسی انجام و موجب باز شدن گره ترافیکی در این دو محدوده شده است.
آقایی ادامه داد: ایجاد تغییراتی در خیابان نشاط، تغییر زمان بندی تقاطع های فلسطین، آمادگاه و باغ گلدسته به ویژه در تقاطع های شلوغ مرکز شهر و استفاده بهینه از ظرفیت پارکینگ باغ گلدسته از دیگر اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است.
مسئول کمیته حمل و نقل و ترافیک ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان اظهار کرد: شش دستگاه اتوبوس گردشگری در باغ فدک برای خدمات رسانی به گردشگران مشغول به فعالیت است. این اتوبوس ها به صورت دو لوپ (چرخه) گردشی فعالیت دارد و مسافران می توانند با استفاده از این اتوبوس ها به هسته مرکزی شهر، میدان امام حسین (ع) و چهارباغ عباسی دسترسی پیدا کنند.
وی اذعان داشت: همچنین در باغ فدک یک پارک آموزش ترافیک آماده بهره برداری است که با تابلوهای ترافیکی افقی و عمودی و دوچرخه های آموزشی برای کودکان و خردسالان طراحی شده تا آنها را با مفاهیم ترافیکی آشنا کند.
ارسال نظر