English

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان:

۴۴ ظرفیت جدید شارژ خودروهای برقی در اصفهان راه اندازی شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: ۲۳ جایگاه شارژ پارکینگی با امکان شارژ ۴۴ خودرو به‌طور هم‌زمان به ظرفیت شارژ خودروهای برقی در کمتر از مدت سه ماه اضافه شده است.

۴۴ ظرفیت جدید شارژ خودروهای برقی در اصفهان راه اندازی شد
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان از اضافه شدن ۴۴ ظرفیت جدید شارژ خودروهای برقی در اصفهان در سه ماه گذشته خبر داد و گفت: طی سه ماه گذشته با مشارکت شرکت نیک‌اندیش و شرکت آرین خودرو ۲۳ جایگاه شارژ پارکینگی با امکان شارژ ۴۴ خودرو به‌طور هم‌زمان به ظرفیت شارژ خودروهای برقی در کمتر از مدت سه ماه اضافه شده است.

وی اظهار کرد: معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان در سال جاری احداث ۲۰ جایگاه شارژ سریع دیگر را با همکاری سرمایه‌گذاران و منابع اعتباری موجود در دستور کار قرار داده است. عملیات احداث این جایگاه ها از فروردین آغاز خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه