English

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان مطرح کرد:

نجات جان بیش از ۷ هزار نفر از حریق و حوادث در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: از مجموع عملیات‌های انجام شده در سال ۱۴۰۳، ۵۶۱۲ حریق، ۷۹۲۳ حادثه و ۲۸۴۸ مورد خدمات ایمنی بوده است و همکارانم توانستند در اجرای این مأموریت‌ها جان ۷۴۴۹ نفر از شهروندان گرفتار در حریق و حوادث را نجات دهند.

نجات جان بیش از ۷ هزار نفر از حریق و حوادث در سال ۱۴۰۳
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با بیان اینکه طی سال گذشته در مجموع ۵۵۰ هزار تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ برقرار شده است، گفت: از مجموع ۵۵۰ هزار تماس، تعداد ۱۶ هزار و ۳۸۳ مورد عملیات امداد و نجات و اطفای حریق توسط همکارانم در ایستگاه‌های بیست‌وهشت‌گانه انجام شد و از مجموع عملیات‌های انجام شده ۵۶۱۲ حریق، ۷۹۲۳ حادثه و ۲۸۴۸ مورد خدمات ایمنی بوده است و همکارانم توانستند در اجرای این مأموریت‌ها جان ۷۴۴۹ نفر از شهروندان گرفتار در حریق و حوادث را نجات دهند.

وی اظهار کرد: سال گذشته برای حفظ زمان طلایی که طبق قوانین بین‌المللی بین پنج تا سه دقیقه است، ۴۷۹۵ مورد استقرار اطفائیه در نقاط استراتژیک شهر اصفهان و اماکن پرتردد داشتیم که در این زمینه بسیار مؤثر بود، همچنین در راستای ارزیابی ریسک حوزه استحفاظی ایستگاه‌های آتش‌نشانی و کاهش خطرات ۶۰۲۹ مورد گشت ایمنی صورت گرفت.

مقدس‌زاده بیان کرد: در سال ۱۴۰۳ شاهد کاهش ۱۵ درصدی حریق منازل مسکونی، کاهش ۲۱ درصدی اماکن تجاری و کاهش ۴۵ درصدی موارد گازگرفتگی با گاز منو اکسید کربن بودیم اما بیشترین حادثه‌ در سال ۱۴۰۳ مربوط به محبوسی در آسانسور بود. از تمام شهروندان تقاضا دارم سیستم بلک اوت را در آسانسور خود اجرا کنند تا در زمان قطع برق کابین به نزدیک‌ترین طبقه هدایت شود و افراد بتوانند به سهولت خارج شوند، همچنین باید بازدیدهای نت دوره‌ای به‌صورت منظم انجام و به بازه‌های زمانی اعلام شده در رابطه با قطع برق توجه شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه