English

کارت‌های بازرگانی رتبه طلایی مستثنی شدند

گمرک ایران از اخذ ۴ درصد مالیات علی‌الحساب از کارت‌های بازرگانی در زمان ورود کالا به استثنای واحدهای تولیدی و کارت‌های بازرگانی دارای رتبه طلایی خبر داد.

کارت‌های بازرگانی رتبه طلایی مستثنی شدند
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی گمرک ایران، مالیات بر تجارت و واردات کالا یکی از محل‌های درآمد مالیاتی کشورها است که از محل این درآمدها بسیاری از پروژه‌های زیربنایی، بهداشتی، … تأمین مالی گردیده و اجرایی می‌گردد. ذی‌نفعان و سودجویان به قصد فرار از پرداخت مطالبات، مالیات، کنترل‌های مالی و ادای دین نسبت به دولت در طول چندین سال گذشته با استفاده از کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای و یا یکبار مصرف، اقدام به فعالیت تجاری و گمرکی نموده‌اند که با عدم پرداخت مالیات مربوط به تجارت، باکاهش درآمدها منجر به تضییع حقوق دولت و ملت گردیده است، این موضوع وزارت امور اقتصادی و دارایی رابر آن داشت تا با اتخاذ تمهیدات لازم در راستای وصول و استیفای مطالبات حقه دولت علیه صاحبان کالا یعنی همان افرادی که کارت بازرگانی به نام ایشان صادر گردیده، اقدام نماید که یکی از این اقدامات اخیر اخذ ۴ درصد مالیات علی‌الحساب در زمان ورود کالا است که ضمن جلوگیری از فرار مالیاتی افراد فوق گامی جدی در راستای عدالت مالیاتی و کمک به فعالان اقتصادی واقعی می‌باشد که به شرح ذیل اجرا می‌گردد:
۱ - همه واردکنندگان کالا اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی دارنده کارت بازرگانی یا کارت پیله‌وری و نیز اشخاص فاقد کارت بازرگانی با رعایت موارد مستثنی شده زیر مشمول پرداخت مالیات علی‌‌الحساب موصوف خواهند بود. الف: واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری و همچنین ماشین‌آلات خطوط تولیدی برای واحدهای تولیدی دارای جواز تأسیس از وزارتخانه‌های ذی‌ربط. ب: کارت‌های بازرگانی رتبه‌بندی شده و دارای رتبه طلایی(رتبه الف) پس از تأیید مراتب از سوی اتاق صنایع و معادن ذی‌ربط در هر مورد. ج: واردکنندگان خوش‌حساب معرفی شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور با ارائه گواهی مفاصاحساب مالیاتی. د: وزارتخانه‌ها مؤسسات و سازمان‌های دولتی شهرداری و کلیه دستگاه‌های اجرایی دارای ردیف بودجه عمومی کشور. ه: کالاهای وارده از طریق پست و کالاهای همراه مسافر که جنبه تجاری نداشته باشد. و: همه کالاهای موضوع ماده ۱۱۹ قانون امور گمرکی مصوب سال ۱۳۹۰ ۳ - در صورت تشخیص گمرک مبنی بر اینکه دارنده کارت بازرگانی علی‌رغم صراحت تبصره ۴ ذیل بند ۳ ماده(۱۰) آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات اقدام به واگذاری به غیر برای استفاده از مزایای کارت نموده لازم است علاوه بر اخذ مالیات علی مفاصاحساب مالیاتی دارنده کارت بازرگانی نیز اخذ گردد، الحساب به میزان فوق‌الذکر.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه