English

پاسخ ۲۲ فعال صنعت هوانوردی به شائبه‌ها درباره ایرباس جدید هما

بیست و دو کارشناس صنعت هوانوردی کشور در نامه ای رسمی، به اظهارات حمید رسایی، نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره هواپیمای جدید خریداری شده از سوی ایران ایر، پاسخ دادند.

پاسخ 22 فعال صنعت هوانوردی به شائبه‌ها درباره ایرباس جدید هما

به گزارش خبرگزاری موج، چند روز قبل حمید رسایی متنی درباره ایرباس ۳۲۱ خریداری شده از سوی ایران ایر به نگارش در آورد. وی در این متن اعلام کرده بود که هواپیمای خریداری شده نقص فنی دارد و به همین دلیل اسپانیا آن را مرجوع کرده است. از این رو این هواپیما امکان پرواز نداشته و در حال حاضر در آشیانه زمین گیر است.

با وجود آنکه اطلاعات ارائه شده از سوی شرکت هما نشان از آن دارد که نه تنها این هواپیما زمین گیر نیست که به طور رسمی پروازهای بین المللی خود به کشورهای اروپایی را نیز آغاز کرده، اما شائبه‌هایی که به دنبال اظهارات نماینده سابق تهران به وجود آمده، تعدادی از فعالان و کارشناسان صنعت هوانوردی را به ارائه پاسخی رسمی به این صحبت ها وا داشته است.

در متنی که به امضای این کارشناسان رسیده، بر لزوم نگاه کارشناسی در اظهارنظر درباره صنعت هوانوردی تاکید شده و بر لزوم حفظ جایگاه متخصصان صنعت هوانوردی در مدیریت و هدایت این صنعت تاکید شده است.

متن این نامه که در اختیار خبرگزاری ایسنا قرار گرفته به شرح زیر است:

بسمه تعالی
وَلَا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَکْتُمُوا الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ (آیه ٤٢ سوره بقره)

جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای حمید رسایی

با سلام و آرزوی توفیق برای کلیه خادمین اسلام، مسلمین و ایران اسلامی

انتشار خبری منتسب به جنابعالی با موضوع "هواپیمایی که بوی نویی می داد کجاست" که در ادامه آن به وجود «اشکال فنی و زمین گیری هواپیما ایرباس ٣٢١» از زمان ورود تا تاریخ 23 بهمن 1395 اشاره شده و با نادیده گرفتن پروازهای انجام گرفته از زمان ورود تا ٢٣ بهمن ، مسبب ایجاد موجی از حساسیت و احساس نا امنی در اذهان جامعه و البته تاسف متخصصین صنعت هواپیمایی کشور شده است چرا که نگرش تخصصی هوانوردی، موضوعات منتشره در متن منتسب به جنابعالی را ، چون مصداق تشویش افکار عمومی و سیاه نمایی می داند و به علت عدم تطبیق با اصول مدیریت حرفه ای نظام حمل و نقل هوایی ، قاطعانه آن را مردود برمی شمارد.

از سوی دیگر نادیده گرفتن بیش از 160 پرواز در 227 ساعت عملیاتی هواپیمای نو رسیده ، و اشاره به واژه غیر کارشناسی "مرجوعی" و همچنین زمین گیری پس از اولین پرواز در ایران ، تنها نمونه هایی از سیاه نمایی در مطلب منتشره شده عاری از کیفیت تخصصی حضرتعالی است.

بدین منظور ما بیست و دو نفر با بیش از 300 سال تجربه کاربردی در صنعت هوانوردی، به نمایندگی از جامعه متخصصین صنعت هوانوردی کشور به جنابعالی اعلام و یادآوری می کنیم که مفاد مندرج در متن منتسب به حضرتعالی نادرست بوده و ضمن دعوت به نگرش فرا جناحی به موضوع ، به شما و سایر سیاستمداران پایبند به اصول بنیادی کشور در محور توسعه پایدار ، پیشنهاد می کنیم پیش از ورود به مباحث تخصصی و علی‌الخصوص هوانوردی، به دور از سیاست ورزی و بر پایه دغدغه های ملی و اسلامی، با مشورت متخصصین صنعت هواپیمایی چه در جایگاه قانونی و اجرایی کشور و چه در کسوت یک سیاستمدار، به اظهار نظر بپردازید و لازم است با درک صحیح از جایگاه صنعت هوانوردی و مشخصا حمل و نقل هوایی ، در صورت کسب کرسی تصمیم سازی و یا تصمیم گیری ، موانع پیش روی توسعه صنعت هواپیمایی که عمدتا باید در داخل کشور ، آن را جستجو کرد را مرتفع کنید و بدین ترتیب انتظار می رود، شان و منزلت متخصص و سیاست مدار به طور متقابل حفظ شود که به طور حتم این تعامل دو جانبه سبب شکوفایی صنعت هواپیمایی ایران خواهد شد.

یادآور می شویم که تقاضای اعتماد به متخصصین و واگذاری امور به آنها از جانب کسانی طرح می شود که با وجود محرومیت های متفاوت در دوران تحریم های ناجوانمردانه ، اعم از فقدان زنجیره تامین مطلوب ، عدم ارایه برخی از آموزش های فنی و عملیاتی ، همواره با اغتشاشات روانی ناشی از فشار کاری حاصل از بهره برداری تکنولوژی قدیمی و فرسوده ، دست به گریبان بوده اما ایمنی صنعت را با کمترین هزینه تامین و تضمین کردند. بنابراین پشتوانه مطالبه اعتماد و سپردن امور به دست متخصصین برخواسته از عملکرد آنها در دوران گذشته است.

از سوی دیگر نتیجه سیاه نمایی ها و اظهارنظرهای کاملا سیاسی و غیرکارشناسی، رخت بر بستن اعتماد مردم نسبت به متخصصان هوانوردی است.متخصصانی که شبانه روز میزبان جان و مال مردم هستند و اگر این اعتماد برداشته شود، هوانوردی کشور تضعیف شده و آب در آسیاب شرکت های هواپیمایی خارجی و علی الخصوص کشورهای همسایه ریخته می شود و در این صورت چه کسی و چه گروه یا حزب سیاسی پاسخگو خواهد بود.

و در پایان آنچه لازم به بیان است ، عیان شدن روزنه ای از امید در صنعت هوانوردی ایران اسلامی ، حاصل از روح جهاد و مقاومت در سه دهه گذشته است که با وحدت و انسجامی انقلابی مشروط به دوری از جناح ورزی و سیاست نگری ، آن را به نقطه شکوفایی و اعتلا ، مبدل خواهیم کرد.

باتشکر و آرزوی توفیق الهی و توسعه و آبادانی ایران اسلامی

جمعی از متخصصین صنعت هوانوردی کشور

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه