تدوین نظامنامه مدیریت سیل در وزارت نیرو
بهمنظور جلوگیری از افزایش بحران و کنترل مدیریت سیل نظامنامه مدیریت سیل در وزارت نیرو تدوین و اجرایی شده است.
به گزارش خبرگزاری موج، در حال حاضر دمای هوای کره زمین یک تا ۱.۵ درجه کاهش یافته همچنین در این بین بروز سیلابهای مخرب، خشکسالیها و افزایش دما در نقاط مختلف جهان ناشی از انتشار گازهای گلخانهای و تغییر اقلیم است که جهان را تهدید میکند.
در روزهای اخیر در قسمتهایی از کشور شاهد بروز سیل بودهایم که به همین دلیل وزارت نیرو نظامنامهای را برای مدیریت سیل تدوین کرده است همچنین بر اساس گفتههای میدانی معاون وزیر نیرو برای رفع تنش آبی شهرهای مختلف جنوبی ۴۹۰ میلیارد تومان مصوب شده که از این اعتبار برای طرح های کنترل سیلاب و ذخیره سازی آبهای روان در در ساخت طرحهای سدسازی باید تسریع شود.
وی با بیان اینکه در دهه سوم بهمن ماه برای مقابله با سیل آماده باش در وزارت نیرو اعلام شده بود، اظهار کرد: با بروز بارندگیهای شدید در استانهای مختلف، وجود سدها ضمن کنترل سیلابها سبب ذخیره شدن آن شد.
میدانی با بیان اینکه در بارندگیهای استان بوشهر برخی سدها و آبگیرها سبب کنترل سیلاب و ذخیره سازی آبهای روان شد، گفت: اکنون در استان بوشهر سدهای دشت پلنگ و باغان در دست اجراست که تکمیل آن نقش مهمی در کنترل سیلاب و تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی این استان دارد.
معاون امور آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه سدها نقش خود را در کنترل سیلابها خوب عمل کردند افزود: سد رئیسعلی دلواری در جریان بارندگیهای اخیر در استان بوشهر بیش از ۸۳ میلیون متر مکعب از سیلابهای مخرب ذخیره کرد که لازم است با توجه به نقش مهم سد در این عرصه در تکمیل سد دالکی و سد باهوش تسریع شود.
وی با اشاره به مخالفانی که در کشور در ساخت سد وجود دارند، تاکید کرد: ساخت سد ضمن جلوگیری از ایجاد سیلابهای مخرب نقش تعیین کنندهای در کنترل آبهای روان و تأمین آب مورد نیاز کشاورزی و شرب دارد که باید در ساخت سد در استانهای مختلف تسریع شود.
سیل اخیر در استان بوشهر به تاسیسات آب و فاضلاب شهری و روستایی این استان خسارت قابل توجهی وارد کرد اما نظر بهاینکه کمکهای دولت به شرکت آبفار ۱۰۰ درصد پرداخت نشده میتوان گفت که اگر مبالغ در نظر گرفته شده تخصیص یابد مشکلات زیادی در این عرصه حل خواهد شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر