English

جهش شبکه ملی اطلاعات با کاهش تعرفه‌های ارتباطی/ افزایش ۵ برابری ظرفیت ترانزیت بین الملل

معاون وزیر ارتباطات ا اشاره به ایجاد مراکز IXP و افزایش کیفیت سرویس های بومی، گفت: کاهش ۲۰ درصدی تعرفه های ارتباطی در اواخر سال ۹۵ ، تقویت شبکه ملی اطلاعات را در پی داشت.

جهش شبکه ملی اطلاعات با کاهش تعرفه‌های ارتباطی/ افزایش 5 برابری ظرفیت ترانزیت بین الملل

به گزارش خبرگزاری موج، محمدجواد آذری جهرمی - مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت - درباره عملکرد این شرکت در سال ۹۵، مهمترین کار شرکت ارتباطات زیرساخت را برداشتن گامهای جدی برای تحقق شبکه ملی اطلاعات، عنوان کرد.

وی یکی از گام های جدی این شرکت را بهره برداری از پروژه تلاش ۳ بیان کرد و افزود: با انجام این پروژه درسال ۹۵،‌ ظرفیت شبکه زیرساخت نسبت به ابتدای سال، ۲.۵ برابر شد

معاون وزیر ارتباطات ایجاد مراکز IXP چهارگانه در تهران ، مشهد ، تبریز و شیراز را یکی دیگر از اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت در سال ۹۵ اعلام کرد وگفت: این مراکز در قم ، اصفهان و اهواز هم راه اندازی شد که به کاهش هزینه سرویس دهندگان خدمات ارتباطی و افزایش کیفیت سرویس های بومی، کمک شایانی کرد.

کاهش قیمت انتقال داده تا ۸۴ درصد

وی به مصوبات 214 و 237 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره کرد و با بیان اینکه بر اساس این مصوبات، شرکت ارتباطات زیرساخت کاهش تعرفه ها را در دو مرحله انجام داد، تصریح کرد : با مصوبه 214 سرویس های داخلی از طریق شبکه زیرساخت تقریبا رایگان شد و تا 42 درصد در سرویس اینترنت و تا 84 درصد در شبکه انتقال داده ها کاهش تعرفه داشتیم.

جهرمی آخرین گام در حوزه تقویت شبکه ملی اطلاعات را کاهش 20 درصدی تعرفه ارتباطی در اواخر سال 95 بیان کرد و گفت: با حرکت به سمت تعالی سازمانی، با بهبود کیفیت سرویس در مشترک نهایی، مشتری مداری را در شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک مسئله مهم پیگیری کردیم.

وی به تغییر ساختار شرکت ارتباطات زیرساخت اشاره کرد و با بیان اینکه اداره کل تجاری و همچنین فناوری اطلاعات در این ساختار مستقل شد، خاطر نشان کرد: با این تغییر ساختار حرکت خود را به سمت مشتری مداری آغاز کردیم و با راه اندازی سامانه پاسخگویی به مشترکین این مسیر را ادامه دادیم.

شفاف سازی در حوزه کیفیت سرویس های ارتباطی

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت یکی از اقدامات مهم این شرکت را شفاف سازی در حوزه کیفیت سرویس های ارتباطی اعلام کرد و افزود : پایش و بهبود مستمر کیفیت سرویس های ارتباطی در سال 95 به صورت جدی انجام شد به نحوی که با اعلام سازمان تنظیم مقررات دسترس پذیری شبکه زیرساخت 5 درصد در سال ۹۵، بهبود داشته است.

افزایش ۵ برابری ظرفیت ترانزیت بین الملل

وی افزایش پنج برابری ظرفیت ترانزیت بین الملل را نیز از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه ارتباطات زیرساخت بیان و تاکید کرد: با افزایش پنج برابری این شاخص رکوردی در حوزه ترانزیت بین الملل با توجه به فعالیت های انجام شده به دست آمد.

بهبود کیفیت سرویس اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهبود کیفیت سرویس اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت را اقدامی موثر و مهم دانست و در ادامه گفت : با همکاری تمام مجموعه شرکت ارتباطات زیرساخت ، اهدافی که درسند توسعه این شرکت در سال 95 تعریف شده بود؛ تقریبا محقق شد و البته در برخی از شاخص های تعالی سازمانی نیاز به کار بیشتری است که برای تحقق آن تلاش می کنیم.

وی به مصوبه برنامه ششم توسعه در این حوزه اشاره کرد و افزود : با ابلاغ این مصوبه ما به دنبال چابک سازی ساختار شرکت زیرساخت هستیم که با اجرای آن گام های جدی تری برای تعالی سازمانی و بهبود کیفیت سرویس های ارتباطی برداریم.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به سوالی در زمینه سهم ایران در بازار ترانزیت منطقه نیز گفت : مطابق با ماده 35سند برنامه ششم توسعه ، ایران باید در پایان این برنامه، به سهم مناسبی در منطقه برسد و در ماده 83 بند الف اشاره شده که وزارت ارتباطات، ظرفیت ترانزیت ارتباطات را به 30 ترابیت توسعه دهد که این به معنی است که باید افزایش 60 برابری داشته باشیم.

وی افزود : در راستای رسیدن به این شاخص، برنامه هایی را وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید پیگیری کند که برخی مانند چابک سازی بدنه اجرایی زیرساخت به واسطه تفکیک مسئولیت ها و سرمایه گذاری بخش خصوصی، نیاز به مجوزهای قانونی دارد که در حال پیگیری هستیم و امیدواریم مهمترین برنامه ما که بهره گیری از پتانسیل بخش خصوصی برای ارتقاء وضعیت ترانزیت بین الملل از طریق ایران است، محقق شود.

شبکه مادر مخابراتی حاکمیتی می ماند

جهرمی درباره تقسیم شرکت ارتباطات زیرساخت به سه شرکت و مباحث مطرح شده در این زمینه نیز با اشاره به اینکه شرکت زیرساخت متولی شبکه مادر مخابراتی است، تصریح کرد: شبکه مادر مخابراتی الزاما حاکمیتی است و تغییری درمدل حاکمیت نظام بر شبکه مادر مخابراتی اتفاق نمی افتد.

وی با اشاره به اینکه این تغییر ساختار برای تخصصی سازی مسئولیت ها است، خاطر نشان کرد: برای اینکه توسعه شبکه داخل یا نوع تجارت و مدل تجاری شبکه داخل نسبت به توسعه شبکه بین الملل متفاوت است، با این تغییر ساختار چابک سازی انجام می شود وبا مشارکت بخش خصوصی به اهداف خود سریعتر می رسیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: درنهایت شرکت زیرساخت حاکمیتی و دولتی باقی می ماند و در حوزه پرسنل تغییری نداریم و نگرانی برای ادامه همکاری پرسنل وجود ندارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه