English

امروز در بازارهای جهانی؛

قیمت طلای زرد کاهش و طلای سیاه افزایش یافت

امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا تحت تأثیر افزایش ارزش دلار، کاهش و قیمت نفت با اثرگذاری احتمال تمدید توافق اوپک افزایش یافت.

قیمت طلای زرد کاهش و طلای سیاه افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری موج، امروز در بازارهای جهانی قیمت طلا در لحظه انتشار خبر ۵ دلار و ۸۰ سنت نسبت به روز گذشته افزایش داشت و هر اونس از این فلز گران‌بها به قیمت ۱۲۴۷ دلار و ۶۰ سنت معامله شد. قیمت طلا امروز در کمترین زمان به قیمت هزار و ۲۴۵ دلار و ۹۰ سنت و در بیشترین زمان به قیمت هزار و ۲۵۲ دلار و ۱۰ سنت به فروش رفت. قیمت این فلز گران‌بها نسبت به یک ماه گذشته ۲۰ سنت کاهش داشت، اما نسبت به یک سال گذشته ۲۳ دلار افزایش نشان می‌دهند.

در گروه سایر فلزات گران‌بها هم امروز نقره کاهش ۷ سنتی را تجربه کرد، اما فلز پالادیوم ۴ دلار افزایش یافت.

خبرگزاری رویترز درباره دلیل کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی نوشت؛ افزایش ارزش دلار عاملی برای کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی بود، امروز ارزش دلار در برابر سبدی از دیگر ارزها به بیشترین میزان ۹ روز گذشته رسید.

بر اساس این گزارش بعد از آنکه مسئولان بانک مرکزی آمریکا سیگنال‌هایی مبنی بر افزایش دوباره نرخ بهره در کشور دادند ارزش دلار بالا رفت و باعث روند کاهشی قیمت طلا شد.

گزارش رویترز حاکی است که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که دیروز توسط ترزا می نخست وزیر انگلیس تأیید شد، مانع از کاهش بیشتر قیمت طلا در بازارهای جهانی شد. ابهام در آینده اقتصادی این کشور ناامنی برای سرمایه‌گذاران ایجاد کرده، بنابراین سرمایه‌گذاری روی طلا به‌عنوان جایگاه امن برای آنها تلقی می‌شود، بنابراین علی‌رغم افزایش ارزش دلار مسئله برگزیت، تقاضا برای طلا را افزایش و مانع از کاهش بیشتر قیمت شد.

همچنین امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت تاحدودی افزایش داشت. امروز نفت برنت در لحظه انتشار خبر نسبت به روز گذشته افزایش ۲۰ سنتی داشت و بشکه‌ای ۵۲ دلار و ۶۲ سنت به فروش رفت. اگرچه امروز قیمت نوسان زیادی داشت،‌ به‌طوری‌که دراوایل صبح امروز قیمت ۵۲ دلار و ۴۰ سنت را ثبت کرد و در ادامه به ۵۲ دلار رسید، اما اکنون در لحظه انتشار خبر به ۵۲ دلار و ۶۱ سنت افزایش یافت.

دلیل افزایش قیمت نفت احساس بازار بر تمدید توافق اوپک و نیز کاهش صادرات دو بندر مهم نفتی لیبی است. این دو بندر توسط شورشی‌ها اشغال شده و تولیدش به یک‌سوم کاهش یافته است.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه