English

همایش تبیین سیاست های ارزی بانک ملی ایران در سال ۹۶ برگزار شد

با حضور برات کریمی و غلامرضا پناهی اعضای هیات مدیره، مدیران امور و برخی از روسا و کارشناسان ادارات مرکزی و معاونان ارزی شعب و مسئولان دوایر ارزی شعب سراسر کشور ، همایش دو روزه تبیین برنامه ها و سیاست های ارزی بانک ملی ایران در سال ۱۳۹۶ در مرکز آموزشی و رفاهی بابلسر برگزار شد.

 همایش تبیین سیاست های ارزی بانک ملی ایران در سال ۹۶ برگزار شد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، برات کریمی با اشاره به وضعیت مطلوب بانک در خصوص رشد ۳۴ درصدی منابع بانک و رتبه شاخص npl بانک به نسبت سایر بانک ها گفت : برای افزایش سود، نیازمند تلاش بیشتر و کاهش هزینه ها هستیم و بخشی که می‌تواند بانک را به سود بیشتری برساند و موفق تر از قبل عمل نماید، بخش ارزی است .

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران، استفاده از ابزارهای مهم خدمات ارزی از جمله اعتبارات اسنادی، ضمانتنامه های ارزی، سایر خدمات ارز بازرگانی و غیر بازرگانی را مهم خواند و با اشاره به وجود ۴۰ هزار نیروی شاغل در بانک گفت : بابرنامه ریزی و آموزش می‌توان بخش ارزی را تقویت کرد . ارز یک بخش تخصصی و علمی است و حتما باید از نیروهای با استعداد و متخصص در این بخش استفاده شود .

کریمی گفت : بانک ملی ایران از گذشته بهترین مشتریان ارزی را داشته و برخی از آنها به خاطر تحریم مجبور به کار با سایر بانک‌ها شده اند اما همچنان آنها تمایل و علاقه شان بانک ملی بوده و این امر به دلیل اعتماد آنها به این بانک است .

همچنین پناهی دیگر عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با اشاره به تاثیر اعتقاد به موفقیت در رسیدن به پیشرفت و رسیدن بانک به نقطه مطلوب گفت : با توجه به نام گذاری سال ۹۶ با عنوان اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال و ضرورت مقاوم سازی اقتصاد و همچنین انتظارات مدیران بانک از بخش ارزی ، طبیعتا باید عملکرد بخش ارزی نسبت به گذشته بهتر شود .

 پناهی با بیان اینکه با رفع تحریم ها صادرات غیر نفتی کشور افزایش یافته است گفت : این امر نشان دهنده جهت گیری بازار به سمت و سوی صادرات است و باید تعاملات بانکی را با سایر کشور ها افزایش دهیم .

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران ، برقراری روابط کارگزاری و تقویت شعب خارج از کشور را از مهمترین برنامه های این بانک در سال ۹۶ خواند و افزود : گشایش های بسیار خوبی بعد از تحریم ها صورت گرفته و در حال حاضر با بسیاری از بانک‌های خارجی ارتباط مستقیم برقرار شده است . برخی از واحدهای خارج از کشور در حال حاضر خدمات خوبی به نظام بانکی کشور ارائه می دهند .

 پناهی با اشاره به تاثیر عملکرد بانک‌ها در برقراری روابط کارگزاری گفت : صورت های مالی بانک‌ها مبنای برقراری روابط کارگزاری در بین بانک‌های دنیا بوده و وضعیت دارایی ، بدهی و سود آوری آنها نشان دهنده ریسک وارده در بانکداری بین الملل است .

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر شفافیت در صورت‌های مالی گفت : شفافیت باعث بهتر شدن روند اقتصادی جامعه خواهد شد و ما باید صورت‌های مالی خود را بهبود بخشیده و برای آن برنامه داشته باشیم ؛ این امر باید به نقطه ای برسد که بتوان در تعاملات کارگزاری روابط بهتری را برقرار کرد. توسعه شبکه بین الملل ، افزایش ارزش افزوده در حوزه ارزی و استفاده از ظرفیت تعهدی در تجارت بین الملل از دیگر نکاتی بود که پناهی به آن تاکید کرد .

در ادامه این همایش روسای ادارات کل سرمایه انسانی ، اعتبارات ، خارجه ، ضمانتنامه های ارزی ، مبارزه با پولشویی ، ریسک و تطبیق و مشارکت ها و توسعه شبکه بین الملل در خصوص مباحث ارزی به ارایه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند .

سخنرانی صادقی نماینده SMBC بانک و از کارکنان بازنشسته ارزی این بانک ، حزار و شکسته بند از مدیران میربیزینس بانک و صرافی بانک ملی ایران از دیگر برنامه های این همایش بود .

تشکیل کارگروه های تخصصی و بررسی موضوعات مرتبط ارزی و همچنین برگزاری پانل پرسش و پاسخ از دیگر برنامه های این همایش در روز دوم خواهد بود .

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه