English

شرکت اماراتی برای گرفتن خسارت گازی به دادگاه آمریکا متوسل شد

شرکت اماراتی کرسنت برای اجرایی کردن حکم داوری بین المللی علیه اقلیم کردستان عراق و دریافت میلیاردها دلار خسارت از این اقلیم به دادگاهی در آمریکا رجوع کرد.

شرکت اماراتی برای گرفتن خسارت گازی به دادگاه آمریکا متوسل شد

به گزارش خبرگزاری موج، اسناد ارائه شده به یک دادگاه آمریکایی نشان می دهد، شرکت دنا گاز و شرکایش به دنبال گرفتن خسارت حداقل ۲۶.۵ میلیارد دلاری از اقلیم کردستان عراق به دلیل تاخیر در پروژه های نفت و گاز هستند.

بلومبرگ اعلام کرد شرکت اماراتی دنا گاز و شرکایش تحت عنوان پیرل پترولیوم، در شکوائیه ای که روز ۱۲ می نزد یک دادگاه فدرال در واشنگتن ارائه کرده اند، به دنبال «به رسمیت شناختن و اجرای» احکامی هستند که در یک پرونده حکمیت در لندن صادر شده است. این شکوائیه بخشی از یک فرآیند حقوقی است که ممکن است به شرکت پیرل پترولیوم اجازه دهد تا در صورتی که کردها احکام صادر شده در دادگاه حکمیت لندن را اجرا نکنند، دارایی های اقلیم کردستان را تصاحب نماید.

وزارت انرژی اقلیم کردستان عراق اعلام کرد: «اقلیم کردستان به شدت به پیگیری حقوق خود و دفاع از موضعش در هر محکمه ای ادامه می دهد.» شرکت دنا گاز از اظهارنظر در مورد شکوائیه ای که نزد این دادگاه آمریکایی تنظیم کرده خودداری نموده، در حالی که شرکت کرسنت پترولیوم، بزرگترین سهامدار دناگاز و یکی از شرکت هایی که در این شکوائیه حضور دارد، هنوز پاسخی به درخواست اظهارنظر در این زمینه نداده است.

شرکای مذکور به دنبال گرفتن خساراتی هستند که دیوان بین المللی حکمیت لندن بابت تاخیر در پروژه های نفتی به اقلیم کردستان عراق تحمیل کرده است. اقلیم می گوید دلیل این تاخیرها توسعه این پروژه ها بوده است. دنا گاز بخش عمده ای از نفت و گاز را در کشورهای عراق و مصر تولید می کند. عدم پرداخت مطالبات دنا گاز توسط این دو کشور موجب شده تا توانایی این شرکت برای سرمایه گذاری و بازپرداخت بدهی به بدهکارانش لطمه ببیند.

در نوامبر ۲۰۱۵، دادگاه حکمیت لندن حکم داد که شرکت پیرل پترولیوم بابت تاخیر در پروژه های نفت و گاز، باید حدود ۲ میلیارد دلار خسارت از اقلیم کردستان دریافت نماید.

شرکت اماراتی کرسنت سابقه بدی در زمینه تشکیل پرونده حقوقی برای کشورهای طرف معامله با خود دارد و در زمینه خرید گاز از ایران نیز با رجوع به داوری بین المللی توانسته است حکمی را به نفع خود صادر کند که در صورت نهایی شدن میلیاردها دلار به ضرر ایران خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه