تا پایان شهریورماه؛
بیست و یکمین قطار گردشگری خارجی وارد ایران می شود
مدیرکل برنامهریزی و نظارت بر خدمات مسافری راهآهن از ورود بیست و یکمین قطار گردشگری خارجی تا پایان شهریور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، علی کاظمیمنش گفت: این قطار گردشگری خارجی از مرز ریلی سرخس به کشورمان
میاید و تا پایان سال سه قطار گردشگری خارجی دیگر هم از مرز سرخس وارد کشور خواهد شد.
کاظمی منش همچنین از راهاندازی ۵ قطار گردشگری در مناطق مختلف کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر قطار گردشگردی تهران- سوادکوه فعال است و مطالعات راه اندازی قطار گردشگری در ۵ منطقه آذربایجان، کرمان، بندرعباس، خوزستان و لرستان به اتمام رسیده که در آینده نزدیک راهاندازی خواهد شد.
کاظمیمنش تاکید کرد: راهاندازی قطارهای گردشگری توسط بخش خصوصی و حمایت دولت در راهآهن جمهوری اسلامی انجام میشود.
وی همچنین از افزایش ۲ واحدی شاخص رضایتمندی مسافران در نظرسنجیهای امسال خبر داد.
کاظمیمنش با بیان اینکه در چهارماه اول سال جاری شاهد افزایش کیفیت خدمات به مسافران در بخش ریلی بودهایم، اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۷۱ واگن مسافری بازسازی و نوسازی شدهاند تا رضایت مردم از خدمات راهآهن افزایش یابد.
وی از افزایش رضایت مردم از حملونقل ریلی خبر داد و افزود: نوروز سال گذشته شاخص میزان رضایت مردم از خدمات ارائه شده ۶۹ بود که نوروز امسال به ۷۱ ارتقا یافت.
کاظمی منش افزود: با راه اندازی دو سامانه سجا (سامانه جامع آژانسها) و سجم (سامانه جامع مسافری) تمامی اطلاعات حوزه مسافری از جمله اطلاعات قطارها و مامورین، دراین سامانهها ثبت میشود و شرکتها بر اساس گزارشها نسبت به رفع مشکلات احتمالی از آن استفاده میکنند.
مدیرکل برنامهریزی و نظارت بر خدمات مسافری با بیان اینکه تا نوروز ۹۷ شرکتهای ریلی مسافری رتبهبندی میشوند گفت: در حال حاضر دو قطار فدک و زندگی رجاء در ایران ۵ ستاره هستند.
نامزدی میراث صنعتی راه آهن پذیرفته شد
اطلاعات پرونده ثبت جهانی در قالب ۱۰ سرفصل و ۵۵ بخش مورد بررسی قرار گرفت.
با پذیرفته شدن "نامزدی میراث صنعتی راه آهن ایران" در اجلاس اخیر یونسکو در لهستان، اطلاعات پرونده ثبت جهانی، با حضور معاون میراث فرهنگی و مدیرکل دفترمهندسی و نظارت تأسیسات زیربنایی شرکت راه آهن و کارشناسان مربوطه در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بررسی شد.
محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی با اشاره به ضرورت تکمیل پرونده تا آذر سال جاری گفت:: برای این موضوع بایستی پایگاه ثبت جهانی میراث راه آهن در شرکت راه آهن ایجاد شود.
وی تاکید کرد: فعالان این حوزه در شرکت راه آهن بایستی ضمن پایش فعالیتها، ساختار مدیریتی تهیه و تدوین کنند تا ارزیابیها بدون مشکل صورت گیرد.
وحید علی قارداشی مدیرکل دفترمهندسی و نظارت تأسیسات زیربنایی شرکت راه آهن با اشاره به موضوع اقدامات صورت گرفته در خصوص ثبت جهانی میراث راه آهن گفت: پرونده ثبت جهانی پس از مطالعه و بررسی مدارک، نقشهها و اسناد موجود در وزارت امور خارجه توسط تیم کارشناسی راه آهن تهیه و تدوین شده است.
وی افزود: موضوع راه اندازی موزه راه آهن نیز در دستور کار جدی قرار گرفته و خوشبختانه با اقدامات به موقع مناطق جنوب شرق و خراسان اقدام به ایجاد موزه در راه آهن خود کرده اند و به زودی در ناحیه آذربایجان و جنوب کشور نیز این موزهها ایجاد میشود.
نخستین گردهمایی ایدههای نوین در بخش ریلی مسافری برگزار خواهد شد
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته از برگزاری نخستین گردهمایی ایدههای نوین در بخش ریلی مسافری ۲۵ مهر خبر داد.
مجید بابایی گفت: جذب ایدههای جدید جهت ارتقا خدمات مسافری، خلاقیت و نوآوری در بخش مسافری، همچنین تجاری سازی این صنعت از جمله اهداف برگزاری این گردهمایی است.
وی با بیان اینکه این گردهمایی با مشارکت راه آهن برگزار خواهد شد ادامه داد: ایدههای نوین حول ۶ محور ارتقای کیفی خدمات سفر، ارتباط با مشتریان، بهبود فناوری مورد استفاده، راهکارهای افزایش درآمد، شیوههای فروش و کنترل بلیت و محصولات جدید در حوزه ریلی مسافری خواهد بود.
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته افزود: بخش مسافری به دلیل اینکه ویترین راه آهن است نسبت به باری از اهمیت بیشتری برخوردار است و با برنامه ریزی هایی که بخش دولتی و خصوصی در تعامل با هم انجام میدهند انتظار میرود در بخش مسافری شاهد وضعیت بهتری نسیت به گذشته باشیم.
بابایی با اشاره به مزیتهای حمل و نقل ریلی از قبیل: جابجایی انبوه، صرفه جویی سوخت و .. تصریح کرد: توسعه بخش ریلی در برنامه ششم از جمله اولویتها بوده و این امر با مشارکت بخش خصوصی و حمایت دولت در مسیر شکوفایی و پیشرفت قرار خواهد گرفت.
دبیر انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل ریلی و خدمات وابسته افزود: انجمن صنفی به منظور توسعه این بخش ۶ سیاست ارتقای کیفی خدمات و سطح رضایتمندی مشتریان، اعتلای جایگاه انجمن در مجامع رسمی، افزایش سهم حمل و نقل ریلی از مجموعه حمل و نقل، توجه به شرکتهای فعال در حوزه، فعال شدن برنامه کلان خدمات ریلی و ارتقا تخصصی بنگاههای فعال را در دستور کار خود قرار داده است.
بابایی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد لکوموتیو ناوگان ریلی متعلق به بخش خصوصی بوده و ۷۰ درصد باقی مانده متعلق دولت است تصریح کرد: ۲۴ هزار واگن باری و ۲ هزار واگن مسافری در ناوگان ریلی کشور وجود دارد که در سال ۹۵ این تعداد واگن، ۴۰ میلیون تن بار و ۲۵ میلیون مسافر در کشور جابجا کرده اند.
ارسال نظر