بررسی عملکرد ۲ شرکت خودروسازی و قراردادهای نفتی
قراردادهای نفتی و قراردادهای دو شرکت خودروسازی بررسی شده و این گزارشها پس از تدوین، به دستگاههای مربوطه و نظارتی ارسال می شوند.
به گزارش خبرگزاری موج، محسن جلواتی در نشست ماهانه این سازمان که با حضور جمعی از اقتصاددانان و صاحب نظران برگزار شد، با ارائه گزارشی از عملکرد این نهاد گفت: مجموعهای از کارگروه های ۱۸ گانه در حوزههای مختلف از جمله بانک، بیمه، کارگروه بورس، شهرداری ها، کشاورزی و اراضی، صنعت، نفت و انرژی، کارگروه حکمرانی حکومت، کارگروه درمان و غیره در دیدهبان شفافیت و عدالت تشکیل شده که کارگروههای نفت و انرژی، صنعت، کشاورزی، واگذاریها و کارگروه درمان مهمترین کارگروهها هستند.
وی با اشاره به فعالیت کارگروه درمان گفت: در این کارگروه تلاش شد تا وضعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ساختار آن به لحاظ فرآیندی و تضاد منافع مورد بررسی قرار گیرد که در این زمینه گزارشی تهیه شد و به مراجع ذیربط قضایی برای بررسی ارسال شد. خوشبختانه یکی از خروجی این کارگروه تغییر معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در دولت یازدهم به دلیل استخراج اطلاعاتی مبنی بر استفاده از رانت دولتی بود.
اصلاح فرآیند و شفافیت مهمترین اهداف دیدهبان
قائم مقام دیده بان شفافیت و عدالت با تاکید بر اینکه اصلاح فرایندها و شفافیت مهمترین هدف دیدهبان است، به سایر فعالیتها و اقدامات جاری این نهاد گفت: در خصوص قراردادهای خودروسازیها نیز کارگروهی تشکیل شده که قراردادهای دو شرکت خودروسازی مورد بررسی قرار گرفتند و گزارشی از وضعیت این دو شرکت در شهریورماه ارائه میشوند.
جلواتی با بیان اینکه این گزارشها پس از تدوین، به دستگاههای مربوطه و نظارتی ارسال می شوند، افزود: همچنین در خصوص قراردادهای نفتی نیز توسط توکلی(نماینده ادوار مجلس و اقتصاددان) و تیمی از متخصصان این قراردادها به صورت هفتگی در حال بررسی هستند.
وی به توسعه نمایندگیهای این نهاد در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: با افتتاح دو دفتر جدید دیدهبان شفافیت و عدالت در دو استان کشور طی مردادماه، در حال حاضر نمایندگیهای دیده بان در ۱۵ استان کشور فعال هستند.
ارسال نظر