English

آژانس بین‌المللی انرژی مطرح کرد

افزایش ۶۰ درصدی تقاضا برای انرژی در آسیای جنوب شرقی

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) اعلام کرد: تقاضا برای انرژی در آسیای جنوب شرقی از هم اکنون تا سال ۲۰۴۰ حدود ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت و زغال سنگ و نفت اصلی‌ترین رشد تقاضا در بخش‌های نیرو و حمل‌ونقل را به خود اختصاص می‌دهند.

افزایش 60 درصدی تقاضا برای انرژی در آسیای جنوب شرقی

به گزارش خبرگزاری موج، آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی اعلام کرد آسیای جنوب شرقی در رشد تقاضای جهانی برای انرژی نقش کلیدی ایفا می‌کند، زیرا اقتصاد این منطقه سه برابر و کل جمعیتش یک پنجم رشد می‌کند، اما هزینه واردات انرژی این منطقه نیز با کاهش تولید نفت، افزایش یافته و نگرانی‌هایی را نسبت به امنیت انرژی ایجاد می‌کند.

طبق اعلام آژانس، آسیای جنوب شرقی ناچار خواهد بود در سال ۲۰۴۰ برای واردات انرژی بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کند که معادل حدود چهار درصد از تولید ناخالص داخلی این منطقه خواهد بود. واردات ۶.۹ میلیون بشکه نفت در روز در سال ۲۰۴۰ مستلزم ۲۸۰ میلیارد دلار هزینه سالانه است که نفت را بزرگ‌ترین کالای وارداتی می‌سازد.

به جز هزینه رو به رشد واردات، افزایش اتکای این منطقه به انرژی وارداتی دغدغه‌های جدی نسبت به امنیت انرژی ایجاد می‌کند. بزرگ‌ترین سهم افزایش مصرف انرژی نهایی از سوی تولید نیرو خواهد بود، زیرا درآمدهای رو به رشد در این منطقه باعث می‌شود مردم وسائل برقی مانند تهویه هوا خریداری کنند.

ظرفیت تولید نیروی نصب شده در آسیای جنوب شرقی از ۲۴۰ گیگاوات در حال حاضر به بیش از ۵۶۵ گیگاوات در سال ۲۰۴۰ افزایش خواهد یافت و زغال سنگ و انرژی تجدید پذیر ۷۰ درصد از ظرفیت جدید را تشکیل می‌دهند.

زغال سنگ به تنهایی ۴۰ درصد از رشد تقاضا برای انرژی را به خود اختصاص داده است

طبق گزارش آژانس، زغال سنگ به تنهایی ۴۰ درصد از رشد تقاضا برای انرژی را به خود اختصاص داده و در بخش برق، از گاز پیشی می‌گیرد.

بر اساس گزارش رویترز، گزارش آژانس بین‌المللی انرژی نشان می‌دهد تقاضا برای نفت از ۴.۷ میلیون در حال حاضر به حدود ۶.۶ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۴۰ افزایش خواهد یافت و شمار خودروهایی که به جاده می‌آیند با دو سوم افزایش، به حدود ۶۲ میلیون دستگاه می‌رسد.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه