English

هر ۱۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر را مشغول به کار می کند

رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی صنعت آب و برق وزارت نیرو گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته اگر مطابق برنامه ششم ۵۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور تولید شود برای هر ۱۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر در حوزه سازنده، تعمیرکار و سرویس‌کار اشتغال ایجاد خواهد شد.

 هر ۱۰۰۰ مگاوات برق خورشیدی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر را مشغول به کار می کند

به گزارش خبرگزاری موج، داوود توکلی امروز در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق در جمع خبرنگاران با بیان این که موسسه آموزش علمی کاربردی وزارت نیرو مرکزی را تحت عنوان آموزش‌های جدیدپذیر با هدف توسعه تجدیدپذیرها و ارتقاء فرهنگ عمومی از سه سال قبل به وجود آمده است، گفت: به منظور توسعه تجدیدپذیرها قراردادی را با کشور آلمان برای برگزاری دوره‌های آموزشی امضاء کرده‌ایم.

به گفته وی، در حال حاضر ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در کشور تولید می‌شود که باید تا پایان امسال به ۱۰۰۰ مگاوات برسد که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این زمینه به نظر می‌رسد این برنامه تحقق یابد که با توجه به پتانسیل‌های زیاد کشور در زمینه‌ی تجدپذیرها لازم است که به این حوزه توجه شایانی شود.

صنعت آب و برق در کشور یک صنعت زیربنایی است

توکلی صنعت آب و برق در کشور را یک صنعت زیربنایی دانست و افزود: در حال حاضر ۲۴۰ شرکت به نام در بخش آب، برق و آبفا با نیروی انسانی بیش از ۸۰ هزار نفر فعالیت می‌کند و در مجموع باید گفت که شاغلین بخش آب و برق کشور در تمام زمینه‌ها به ۶۰۰ هزار نفر می‌رسد و با توجه به اهمیت تربیت نیروی انسانی وزارت نیرو مجموعه‌ای را برای آموزش این افراد در نظر گرفته است.

رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی صنعت آب و برق وزارت نیرو با بیان این که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش رسمی کشور خواستگاه رسمی تربیت نیروی انسانی هستند، ادامه داد: آموزش‌های مهارتی در سیستم آموزشی کشور یا مغفول مانده یا آن طور که باید به آن توجه نشده است که این مساله آسیب‌های زیادی را به بدنه صنعت وارد می‌کند.

وی افزود: لازم است در کنار تمامی صنایع آموزش‌های بدو خدمت برای تطبیق آموخته‌ها با نیازهای صنعت وجود داشته باشد. برهمین راستا نیز وزارت نیرو از سال ۵۹ مرکز آموزشی را تحت عنوان سازمان سازندگی و آموزشی به وجود آورد که در سال ۱۳۸۰ نام این سازمان به دانشگاه جامع علمی – کاربردی صنعت آب و برق تغییر یافت.

توکلی با بیان این که این موسسه با سابقه ۳۷ ساله در شش استان تبریز، اصفهان، مشهد، اهواز، شیراز، تهران و کرمانشاه مشغول به فعالیت است، اظهار کرد: دو واحد آموزشی بزرگ در گیلان و مازندران نیز فعالیت می‌کند و در مجموع باید گفت که ۲۹ استان به صورت مستقیم تحت پوشش این مرکز قرار گرفته‌اند.

به گفته رئیس موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی صنعت آب و برق وزارت نیرو در این موسسه ۱۹۱ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی، ۲۷۰ نفر هیات علمی و کارشناس تخصصی، ۳۷۰۰ دانشجو فعالیت می‌کند و باید گفت که طی این سال‌ها ۱۸ هزار نفر از این موسسه فارغ‌التحصیل شده‌اند که بالای ۹۵ درصد این افراد جذب موقعیت‌های شغلی شده‌اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه