English

دبیرکل دهمین کنفرانس بین المللی تجارت جهانی مبلمان:

باید بحث دانش بنیان شدن صنف صنعت را رشد بدهیم/رونمایی از پرتال مرجع در صنعت مبلمان

دبیرکل دهمین کنفرانس بین اللملی تجارت جهانی مبلمان‌ گفت: تولید کننده خوب الزاماً صادر کننده خوبی نیست و برای توسعه صادرات به نهادهای حد واسط به عنوان تسهیل گران این عرصه نیاز داریم و باید آن را مورد توجه قرار دهیم.

باید بحث دانش بنیان شدن صنف صنعت را رشد بدهیم/رونمایی از پرتال مرجع در صنعت مبلمان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، دبیرکل دهمین کنفرانس بین المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی، هنر دکوراسیون و صنایع و جشنواره طراحی ایرانی با بیان اینکه توسعه صادرات و دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی و کشورهایی که امروز به عنوان اقتصادهای رو به رشد در منطقه مطرح هستند می تواند هدف بسیار خوبی باشد افزود:برگزاری دهمین کنفرانس بین المللی تجارت جهانی مبلمان ایران، زمینه و فرصت مناسب را برای نقش‌آفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق  اقتصاد مقاومتی دراین صنعت است.

مظفر علیخانی تصریح کرد: همه ما موظفیم مشکلاتی که بر سر راه تحقق اقتصاد مقاومتی و توسعه صادرات در حوزه مبلمان و دکوراسیون  هست را برداریم و این کار به پیگیری و جسارت نیاز دارد .

دبیر کنفرانس دکو ۲۰۱۷ با اشاره به اینکه گسترش زیرساخت‌های مورد نیاز، برنامه‌ریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی است خاطر نشان کرد:شکل دهی بازارهای جدید، تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورهای منطقه، ایجاد ثبات رویه و مقررات صادرات در بازارهای هدف از الزامات موثر بر توسعه صادرات و تحقق اقتصاد مقاومتی است که باید در تمامی سطوح جامعه تقویت شود.

به گفته دبیر اجرایی دکو تولید کننده خوب الزاماً صادر کننده خوبی نیست و برای توسعه صادرات به نهادهای حد واسط به عنوان تسهیل گران این عرصه نیاز داریم و باید آن را مورد توجه قرار دهیم .

علیخانی بیان داشت: توسعه صادرات و دستیابی به بازارهای منطقه ای و جهانی و کشورهایی که امروز به عنوان اقتصادهای رو به رشد در منطقه مطرح هستند می تواند هدف بسیار خوبی باشد.

وی با اشاره به حضور نمایندگان تشکل های کشورهای اروپایی و آسیایی در این کنفرانس یادآورسد:امیدواریم برگزاری چنین کنفرانس های بین المللی بتواند در صنعت مبلمان و دکوراسیون درهای توسعه صادرات را روز به روز به سوی مرزهایمان  بگشاید و اقتصاد کشور را متحول کند.

دبیر کنفرانس دکو 2017 در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری این کنفرانس باعث شده رشته طراحی در صنف مبلمان در دستور کار قرار گیرد گفت: با راه اندازی رشته طراحی مبلمان در بحث دانشگاه و مطالعات علمی خوبی اتفاق افتاد  و خروجی روشنی نیز داشت.

علیخانی ادامه داد: ما باید در این برنامه به دو رویکرد اساسی بپردازیم در مرحله اول باید بحث دانش بنیان شدن صنف صنعت را رشد بدهیم و در رویکرد دوم به جذب سرمایه گذاری مشترک در کشور و صادرات به دیگر کشورها بپردازیم.

تنها 10 درصد سرمایه گذاری مربوط به مبلمان است

علیخانی عنوان کرد: در حال حاضر 90 درصد سرمایه گذاری ها در بحث تولید در دیزاین و طراحی است و  تنها 10 درصددر مابقی مسائل مربوط به مبلمان است.

به گفته وی در این کنفرانس 4 کارگاه برگزار خواهد شد که 2 کارگاه مربوط به طراحی ،یک کارگاه مربوط به تولید  و یک کارگاه هم مربوط به صادرات است.همچنین دیگر رویکرد اساسی که موردتوجه است فرهنگ اسلامی، فرهنگی است که به‌عنوان فرهنگ مدرن و آینده‌نگر استفاده خواهد شد.

دبیر اجرایی دکو تأکید کرد: در این کنفرانس از پرتال  مرجع در صنعت مبلمان و بانک اطلاعات و آمار صنف مبلمان و دکوراسیون نیز رونمایی خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه