English

مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی خبر داد:

رصد منطقه وقوع سانحه ATR با ۱۰ پهپاد و ۳ بالگرد

مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی گفت: در حال حاضر ۲۰۰ کوهنورد روی کوه‌ها، ۱۰ پهپاد و ۳ هلی‌کوپتر نیز از اسمان در حال رصد منطقه وقوع سانحه ATR هستند و اگر یک ماه هم جست‌وجو زمان ببرد، تا لاشه هواپیما یافته نشود در مناطقه می‌مانیم.

رصد منطقه وقوع سانحه ATR با ۱۰ پهپاد و ۳ بالگرد

به گزارش خبرگزاری موج، محمدسعید شرفی در تشریح آخرین جزئیات جست‌وجوی لاشه هواپیمای سانحه دیده آسمان در کوه‌های دنا، اظهار داشت: هنوز جست‌وجوی تیم‌ها به نتیجه نرسیده است.

وی که در منطقه وقوع حادثه مستقر است، افزود: تا ساعت ۵ صبح امروز منطقه را رصد کردیم و به ۳ گزینه رسیدیم؛ از ساعت ۶ صبح با حرکت پهپاد‌ها و همچنین جست‌وجوی ۲۰۰ نفر از کوهنوردان در مناطق اطراف عملیات جست‌وجو آغاز شده است.

شرفی ادامه داد: همچنین از یاسوج و شیراز هلی‌کوپتر‌های جست‌وجو حرکت کردند و در حال حاضر در حال رصد هوایی منطقه هستند.

مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی اظهار کرد: عملیات جست‌وجو از ساعت ۵ صبح آغاز شده است و تا همین الان ۱۰ فروند پهپاد، ۳ فروند بالگرد در ارتفاعات پایین و بالا و تیم کوهنوردی روی کوه‌ها در حال جست‌وجو هستند.

شرفی با تأکید بر اینکه پایان عملیات جست‌وجو فقط با یافتن لاشه هواپیما امکان‌پذیر است، تأکید کرد: اینجانب مسئول عملیات جست‌وجو هستم و تا زمانی که لاشه هواپیما یافته نشود حتی اگر یک ماه هم زمان ببرد در منطقه خواهیم ماند و جست‌وجو را متوقف نمی‌کنیم؛ بنابراین گزارش مدیرکل دفتر نظارت بر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی پیش از این گفته بود: طبق اطلاعات هواشناسی تا ساعت ۱۲ امروز هوا در منطقه مناسب است و امکان جست‌وجو وجود دارد و از ساعت ۱۲ مجدداً به علت بارش‌ها و مه امکان جست‌وجو کمتر می‌شود.

به گفته شرفی در شرایط نامساعد جوی اگر امکان جست‌وجو از طریق کوهنوردان و هلی‌کوپتر‌ها فراهم نبود فقط پهپاد‌ها عملیات جست‌وجو را انجام می‌دهند؛ اما هنوز هیچ یک از تیم‌های زمینی، هلی‌کوپتری و پهپادی در ارتباط با اینکه اثری از لاشه هواپیما یافته باشند به ما اعلام نکرده‌اند.

هواپیمای ATR۷۲ شرکت هواپیمایی آسمان ساعت ۸ صبح روز گذشته مهرآباد را به مقصد یاسوج ترک کرد، اما ۵۰ دقیقه پس از پرواز و در ۱۵ مایلی فرودگاه یاسوج پس از درخواست طرح تقرب و کاهش ارتفاع، ارتباط خلبان با برج و ارتباطات رادیویی هواپیما قطع شد.

این حادثه در حوالی روستای بیده بخش دناکوه حاشیه ارتفاعات دنا در ۱۴ مایلی یاسوج رخ داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه