English

مدیرعامل بورس کالا مطرح کرد؛

رشد ۳۹ درصدی طلا در بازار بورس/رکورد عرضه گندم در بورس شکسته شد

مدیرعامل بورس کالاگفت: در محصولات پتروشیمی دوره ۱۱ ماهه امسال به میزان ۳.۶۷۳ هزار تن به ارزش ۱۳۸.۶۸۵ میلیارد ریال معامله شد که ۳۳ درصد رشد به دست آمده است.

رشد ۳۹ درصدی طلا در بازار بورس/رکورد عرضه گندم در بورس شکسته شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، مدیرعامل بورس کالا با بیان اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری ۲۴ هزار تن محصول به ارزش ۴۴۶ هزار میلیارد تومان در تالارهای بورس کالا معامله شده که نسبت به دوره مشابه سال قبل با ۳۳ درصد رشد مواجه شده است، افزود: در این دوره مالی در گروه مواد صنعتی و معدنی ۷.۹۱۱ هزار تن محصول به ارزش ۱۸۲.۷۲۰ میلیارد ریال معامله شد که ۲۹ درصد افزایش را تجربه کردیم. 

همچنین در گروه محصولات کشاورزی ۲.۷۹۱ هزار تن محصول به ارزش ۳۱.۲۲۹ میلیارد ریال خرید و فروش شد که ۱۹ درصد رشد را به ثبت رسانده است.

حامد سلطانی نژاد با اشاره به اینکه افزون بر این در بخش محصولات پتروشیمی در دوره ۱۱ ماهه سال ۹۶ به میزان ۳.۶۷۳ هزار تن به ارزش ۱۳۸.۶۸۵ میلیارد ریال معامله شد که ۳۳ درصد رشد به دست آمده است. ادامه داد:در بخش محصولات فرآورده های نفتی در این دوره به میزان ۹.۵۹۵ هزار تن به ارزش ۸۹.۱۵۳ میلیارد ریال معامله شد که ۴۸ درصد رشد به دست آمده است.

به گفته این مسوول در بازار بدهی در دوره ۱۱ ماهه سال ۹۶ به میزان ۱۶۰ هزار تن به ارزش ۳.۵۷۰ میلیارد ریال معامله شد که ۱۶۷ درصد افزایش شکل گرفته است. 

سلطانی نژاد افزود: در بازار طلا نیز در دوره ۱۱ ماهه سال شاهد رشد ۳۹ درصدی در معاملات بوده ایم. در نهایت و در مجموع ۲۴ هزار تن محصول به ارزش ۴۴۶ هزار میلیارد تومان در بورس کالا در سال جاری معامله شده است.

وی با اشاره به اینکه گواهی سپرده کالا برای ذرت با ۶۸درصد و برای جو با ۶درصد در بورس کالای ایران معامله انجام شده است پرداخت و گفت:پسته، زعفران و سکه طلا نیز ۸درصد گواهی سپرده را به خودشان اختصاص داده‌اند.

سلطانی نژاد با بیان اینکه خرید توافقی زعفران در بورس کالا آغاز شده و گواهی سپرده پسته را نیز در دستور کار داریم تصریح کرد: اولین اوراق سلف موازی برای مرغداری‌ها، دام و طیور را منتشر کرده‌ایم و سه صندوق کالایی پذیره‌نویسی آن را انجام داده‌ایم.

همچنین۲۵۱ هزار کشاورز اطلاعاتشان در بورس کالا ثبت، راستی آزمایی ۱۱۱ هزار شماره حساب متعلق به کشاورزان از طریق سامانه ثبت اطلاعات کشاورزان و اخذ کد معاملاتی برای حدود ۲۲ هزار و ۶۰۰ کشاورز برای استان های  مشمول اجرای طرح از طریق گواهی سپرده کالایی صورت گرفت.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه