سیف در جمع خبرنگاران:
نرخ تورم تک رقمی در سال ۹۷ ادامه پیدا می کند
رئیس بانک مرکزی گفت: ان شاءالله با ادامه روند انضباط نظام پولی، نرخ تورم تک رقمی در سال ۹۷ نیز همانند سال ۹۶ ادامه پیدا می کند که می تواند زمینه ساز تحقق رشد اقتصادی و توسعه صادرات و ایجاد اشتغال باشد.
![نرخ تورم تک رقمی در سال ۹۷ ادامه پیدا می کند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/pzS8o6Ydr0pr/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0Vp_p-zORfj/%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87+%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%84+%DB%B9%DB%B6.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندی از تک رقمی شدن نرخ تورم گفت: ان شاءالله با ادامه روند انضباط نظام پولی، نرخ تورم تک رقمی در سال ۹۷ نیز همانند سال ۹۶ ادامه پیدا می کند که می تواند زمینه ساز تحقق رشد اقتصادی و توسعه صادرات و ایجاد اشتغال باشد.
دولت در زمینه اشتغال و تولید دستاوردهای خوبی را داشته است
وی در خصوص شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب انتخاب شده و اینکه به چه میزان این شعار تحقق پیدا کرده است، گفت: دولت در زمینه اشتغال و تولید دستاوردهای خوبی را داشته و تلاش کردیم با حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط نقش موثری را در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشیم که خوشبختانه دستاوردهای مثبتی نیز داشته ایم و این دستاوردهای مثبت می تواند رشد و توسعه را برای کشور به همراه داشته باشد.
سیف در پایان تاکید کرد: تولیدات در اقصی نقاط کشور افزایش پیدا کرده و باعث شده رشد اقتصادی بدون نفت ما به بیش از ۴ درصد افزایش پیدا کند که این دستاوردها مثبت و رشد و توسعه را به همراه خواهد داشت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر