English

سه نرخی شدن ارز تکذیب شد / نرخ ارز ۳۸۰۰ تومانی نداریم

معاون وزیر صنعت در مورد احتمال سه نرخی شدن ارز، گفت: نرخ ارز رسمی کشور که با ۴۲۰۰ تومان برای هر دلار امریکا اعلام شد و کمافی السابق پابرجاست، نرخ ۳۸۰۰ تومانی نداریم.

سه نرخی شدن ارز تکذیب شد / نرخ ارز ۳۸۰۰ تومانی نداریم

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از وزارت صنعت، معاون وزیر صنعت به احتمال سه نرخی شدن ارز در کشور واکنش نشان داد.

مجتبی خسروتاج در مورد احتمال سه نرخی شدن ارز، افزود: نرخ ارز رسمی کشور که با ۴۲۰۰ تومان برای هر دلار امریکا در مورخ ۲۲ فروردین اعلام شد تا به حال تغییر جدی نداشته است و کمافی السابق پابرجاست، نرخ ۳۸۰۰ تومانی نداریم، بلکه چون تعدادی از اقلام کالاهای اساسی مشمول دریافت یارانه هستند نرخ مانده می‌شود ۳۸۰۰ تومان، هیچ نرخ ارز دیگری هم در حال حاضر بر اساس اعلام بانک مرکزی رسمیت ندارد.

معاون صادراتی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کالاها براساس منابع ارزی موجود بانکی و ارزهای صادراتی خریداری شده در سامانه نیما و بر اساس اولویت بندی کالاهای اساسی ، مواد اولیه، ماشین آلات و در نهایت کالاهای مصرفی در شبکه بانکی و سامانه نیما باید تخصیص ارز و تامین ارز شود.

مصاحبه مطبوعاتی مجتبی خسرو تاج، رییس سازمان توسعه تجارت

رییس سازمان توسعه تجارت بیان کرد: شکایاتی در مورد تاخیر در تامین ارز واردات از سوی فعالین اقتصادی واصل شده است که تقاضاهای ارزی در سامانه نیما منتظر اقدام مانده‌اند که در حال رسیدگی در کار گروه ماده ۱۴ مستقر در بانک مرکزی هستیم.

خسروتاج در مورد اختصاص ۵ میلیون دلار ارز به تولیدکنندگان برای واردات مواد اولیه یادآور شد: در گذشته حداکثر رقم حواله‌های ارزی ۵۰۰ هزار دلار بود که در واردات بعضی از اقلام با مشکل مواجه می‌شد و به ناچار برای یک ثبت سفارش بالای ۵۰۰ هزار دلار چندین نوبت حواله ارزی انجام می شد.

حواله‌های ارزی برای واردات کالاها تا ۵ میلیون دلار افزایش یافت

رییس سازمان توسعه تجارت افزود: حواله‌های ارزی برای واردات بعضی از کالاها تا رقم ۵ میلیون دلار افزایش یافت.

خسروتاج در پاسخ به این سوال که اختصاص حواله‌های ۵ میلیون دلاری برای واردات مواد اولیه برای عده‌ای رانت ایجاد می‌کند، چنانچه شنیده شده که عده‌ای از تولیدکنندگان و برخی به نام تولیدکننده این ارزها را دریافت و به کشور باز نمی‌گردانند، گفت: این منابع ارزی بدون اخذ تعهد و وثیقه نباید در اختیار متقاضیان گذاشته شود و جزییات این موضوع را باید از بانک مرکزی سوال کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه