English

خبرگزاری موج گزارش می دهد

پیش بینی قیمت طلا/ بازار ارز بر قیمت طلا چه تاثیری خواهد گذاشت؟

ارزیابی قیمت سکه تمام در ده روز گذشته نشان می دهد که سکه بدون تاثیرپذیری از مکانیسم بازار، تورمی ۱۱ درصدی را تجربه کرده است و این مساله نشان می دهد در روزهای آینده با تغییر رفتار صادرکننده ها در نتیجه تثبیت بازار ارز، روند قیمت ارز و طلا نزولی شود.

پیش بینی قیمت طلا/ بازار ارز بر قیمت طلا چه تاثیری خواهد گذاشت؟

به گزارش خبرنگار خبرگزای موج، بازار ارز و سکه در ده روز گذشته با تورم بسیار بالایی مواجه بوده، به عبارت دیگر زمانی که ترامپ خروج آمریکا از برجام را اعلام کرد، موجی از تورم در بازار ارز به وجود آمد و کاملا متاثر از فضای روانی در سطح جامعه بود.

در هفته گذشته با توجه به سفر رییس جمهوری ایران به نیویورک و جو روانی حاکم بر جامعه تورم بی دلیلی به بازار وارد شد؛ برای نمونه قیمت سکه تمام در ۲۷ شهریورماه ۴ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان بود و به ترتیب روزهای بعد این قیمت روند سینوسی، اما صعودی را سیر کرد، به گونه ای که در ۲۸ شهریور به ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ۲۹ شهریور به ۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان، ۳۰ شهریور به ۴ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، ۳۱ شهریور به ۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان، ۱ مهر به ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ۲ مهر به ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ۳ مهر به ۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان، ۴ مهر به ۵ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، ۵ مهر به ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و ۶ مهر به ۵ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید که این حجم از تورم برای هفته گذشته قابل پیش بینی نبود.

روند کنونی افزایش قیمت طلا در بازار نشان می دهد؛ در ده روز گذشته اگر چه در برخی روزها افزایش قیمت زیاد نبوده و حتی در ۳۰ شهریور ماه نسبت به روز قبل آن قیمت کاهش داشته، اما در ابتدای مهر  قیمت به شدت افزایش یافت و این روند حاکی از آن است که با رسیدن قیمت سکه طلای تمام به ۵ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان بازار کمی به ثبات رسید و  ارزیابی روند کنونی نشان می دهد که در ده روز گذشته به ازای هر روز بازار بیش از ۱ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده و در مجموعه در ده روز گذشته ۱۱ درصد تورم در قیمت سکه طلا به وجود آمده که این تورم متاثر از نوسانات قیمت ارز بوده است.

در شرایط کنونی به نظر می رسد قیمت طلا تا روزهای آینده سیر نزولی خود را ادامه دهد و بار دیگر به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم برسد، چراکه این قیمت جدید بر مبنای فضای روانی به وجود آمده و مبنای اقتصادی ندارد. از طرف دیگر قیمت کنونی انگیزه کافی برای پتروشیمی ها به وجود آورده است تا ارز خود را بازار ثانویه تزریق کنند و به نوعی با مکانیسم غیر مستقیم فضای روانی کنونی بازار ارز را آرام کند. در واقع زمانی که فضای روانی بازار صعودی باشد بسیاری از صادرکنندگانی که دارای درآمد ارزی هستند از عرضه ارز به بازار خودداری می کنند و منتظر تثبیت بازار در بالاترین قیمت می شوند، بر مبنای همین استدلال در روزهای آینده باید شاهد کاهش قیمت دلار و سکه در بازار سوم ارز باشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه