کمبود اعتبارات، عمده مشکل بخش راهداری کشور است
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: عمده مشکلی که در شرایط کنونی حوزه راهداری کشور با آن دست به گریبان است، بحث کمبود اعتبارات است.
به گزارش خبرگزاری موج، محمد تیموری ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرانکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان زنجان، با تاکید بر اینکه عمده مشکلی که در برهه کنونی حوزه راهداری کشور با آن دست به گریبان است، بحث کمبود اعتبارات است، افزود: مراقبت و نگهداشت شبکه راهداری و حمل و نقل جادهای بسیار حائز اهمیت بوده و این مهم، وظایف مدیران استانی را سنگینتر میکند. این در حالی است که عمده مشکلی که در شرایط کنونی حوزه راهداری کشور با آن دست به گریبان است، بحث کمبود اعتبارات است.
وی با اشاره به اینکه نگهداری راههای کشور در طول سال به اعتباری در حدود ۹هزار میلیارد تومان نیاز دارد، تصریح کرد: عمدهترین وظیفه بخش راهداری، نگهداری، بهبود و توسعه این سرمایه ملی بوده و در حال حاضر هزارو۲۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی استانی به این حوزه ابلاغ شده است.
معاون راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با یادآوری اینکه بخش عظیمی از نیروی اشتغال در کشور مشغول مباحث حمل و نقل بوده و سازمان راهداری وظایف خطیری را در این زمینه بر عهده دارد، ادامه داد: خوشبختانه زنجان جزو استانهایی است که به خاطر موقعیت خاص و اینکه در مسیر بسیاری از راههای عبور و مرور قرار دارد، اهمیت نگهداشت و کنترل ترافیک در این استان دو چندان است.
تیموری در ادامه با بیان اینکه در مجموع ۲۱۷ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی داریم که ارزش آنها ۲۰۰ هزار میلیارد تومان تخمین زده میشود، اظهار کرد: مجموع همه این اعتبارات، تقریبا نصف اعتبار مورد نیاز برای حفظ و نگهداری از راههای کشور است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با اشاره به اینکه حمل و نقل، بخش عمدهای از فعالیت حوزه راهداری را دربرمیگیرد، خاطرنشان کرد: در این بخش، سالانه ۶۰۰ میلیون تن کالا و یک میلیون نفر مسافر در سطح کشور جابهجا میشود. در واقع میتوان گفت که ۶۰۰ هزار نفر راننده حرفهای، ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه سبک و سنگین و هفت هزارو۳۰۰ شرکت حمل و نقل کالا مشغول به فعالیت هستند.
ارسال نظر