English

رییس موسسه اکو:

توسعه تعامل با کشورهای عضو اکو بر مبنای دیپلماسی عمومی

مهدی مظاهری گفت: اکو دومین موسسه بین المللی بعداز یونسکو هست که می تواند با تکیه بر مبنای فرهنگی و اجتماعی دیپلماسی عمومی بین کشورهای عضو را توسعه دهد، هرچند برخی به دنبال ایجاد تضاد هستند.

توسعه تعامل با کشورهای عضو اکو بر مبنای دیپلماسی عمومی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، رییس موسسه اکو در همایش اکو اشیتکت که با همکاری کشورهای اکو  در مرکز همایش های مجلس برگزار شد با اشاره به اینکه دیپلماسی عمومی باید جایگزین دیپلماسی سنتی شود گفت: اگر معماری هنری را پیش رو نداشته باشید و اجتماعات انسانی را نبینیم و هنر هنرمندان را نادیده بگیریم، تنها به فعالیت های معمول ادامه دهیم، انسان را موجودی ناانسان باید تصور کرد، درواقع معماری هنری جهانی است و این خود نوعی از هنر است که در شکوفایی جامعه نقش موثری داشته باشد .

محمدمهدی مظاهری با بیان اینکه امیدواریم کشورها بتوانند بین مدرنیته و سنتی را مدیریت کنند افزود: اکو بعد از یونسکو دومین موسسه بین المللی است که در توسعه تعاملات بین کشورهای اکو نقش موثری ایفا می کند تا به تقویت دیپلماسی کشورها کمک کند.

الگوهای مشترک اعضای اکو رابه بشناسیم 

رییس بنیاد مدد ایرانیان با اشاره به اینکه چهره های همچون مولانا در کشورهای ترکیه، ایران و افغانستان دوستدارانی که دارند و این چهره را متعلق به سرزمین خود می دانند و امروز با عنوان اکو دورهم جمع شده اند،هرچند موسسه اکو با رویکرد اقتصادی تشکیل شده است و  امروز این موسسه بعد از پیوستن دیگر کشورهای مشترک المنافع جان تازه ای  گرفته است و از آنجایی که ۷ کشور از اعضای اکو به دریا دسترسی ندارند ایران می تواند نقطه اتصال آنها باشد.  

شاهرخ رامین با تاکید بر اینکه ۷ نفر از اساطیر ایران در دیگر کشورهای عضو اکو مقبره دارند افزود: برای افزایش تعامل با کشورهای اکو باید نقاط مشترکی حتی در خارج پیدا کرد، هرچند اتفاقاتی مانند خط لوله که می توانست منشا تعاملات باشد اختلافاتی خارجی بر سر آن ایجاد کردند، بنابراین نیروهای خارجی اثر تخریبی در روابط بگذارند.

در پایان این همایش از نیما کیوانی برنده معماری خاورمیانه تقدیر به عمل آمد. کیوانی با بیان اینکه ضوابط پیچیده باعث شده که در پروژه های آپارتمانی نتوان از کانسپت باغ ایرانی استفاده کرد، گفت: در حال حاضر در یک پروژه با وجود اینکه از تمام تجهیزات مدرن استفاده کرده ایم، اما واقعیت این است که در این پروژه ها باید فرهنگ ایرانی القا شود. همچنین ساخت و ساز را می توان با نگاهی به شرایط اقلیمی باشد، برای نمونه پروژه ای در کشور لتونی اجرا شد با وجود اینکه ۷۰ کیلومتر با منابع انرژی فاصله داشت به گونه ای ساخته شد که به انرژی فسیلی نیاز نداشته باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه