آذری جهرمی در پاسخ به موج:
جمع آوری دکل های اضافه تهران را زیبا می کند/شهرداری در پیوستن به دولت الکترونیک پیشتاز است/۵۰۰ نرم افزار دزد به پلیس فتا معرفی شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شهرداری در پیوستن به دولت الکترونیک پیشتاز است، گفت: جمع آوری دکل های اضافه تهران را زیبا و کیفیت ارتباطات را تضمین می کند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه همایش تهران هوشمند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر هوشمند دارای صنعت و کسب و کارهایی است که الِمان های شهر هوشمند را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: شهر هوشمند با بهره وری همراه است و در آن شرایط خدمات بهبود خواهد یافت و مجموعه ای از کسب و کار شکل می گیرد و این یعنی اقتصاد شهر هوشمند و این اقتصاد موجب رشد فناوری می شود و موجب افزایش اشتغال و افزایش درآمدهای ناخالص ملی می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات در رابطه با دولت الکترونیک یادآور شد: وظیفه دولت الکترونیک ارائه خدمات هوشمند و الکترونیک به مردم است اما شهر هوشمند مربوط به نحوه مدیریت شهر است و بخشی از حوزه مدیریت شهری در قالب خدمات به شهروندان است و مفهوم دولت الکترونیک و شهر هوشمند هر چند قاربت معنایی دارند اما مفاهیمی مستقل هستند.
آذری جهرمی در پاسخ به پرسش خبرنگاری که کاستی های دولت الکترونیک را جویا شد، اظهار کرد: مصادیق دولت الکترونیک وجود دارد و باید دستاوردها ادامه دار باشد و صدور کارت سوخت با سه کلیک و بدون هزنیه راحتی برای شهروندان را نشان می دهد و از هزنیه های دولت و مخارج مردم در این رابطه جلوگیری شده است.
وی خاطر نشان کرد: دولت الکترونیک موفق شده جلوی قاچاق غیر مجاز گوشی تلفن همراه را بگیرد و بازاری که تا ۹۵ درصد غیر شفاف بود، امروز ۱۰۰ درصد شفاف شده است و به رفاه شهروندان کمک کرده است و امروز توزیع سبدکالا به نیازمندان از طریق کدهای دستوری انجام می شود و دولت الکترونیک خدمات بیشتری را ارائه خواهد کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات با طرح این موضوع که ۲۵۰۰ دستگاه خدمات رسان باید به دولت الکترونیک متصل شوند، گفت: تا ابتدای فروردین ماه سال ۹۷ این اتصال بسیار ناچیز بود و تنها ۱۰ درصد دستگاه ها به دولت الکترونیک متصل بودند و برای تحقق کامل پیوستن به دولت هوشمند در حال مذاکره هستیم و تا کنون نیروی انتظامی در حوزه کارت سوخت متصل شد و برای مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه نیروی انتظامی متصل شد و چند خدمت خود را ارائه کرد.
آذری جهرمی تصریح کرد: مذاکرات با قوه قضاییه در خصوص پیوستن به دولت الکترونیک همچنان ادامه دارد، اتصال بر قرار نشده و با بانک مرکزی هم در حال پیوستن به دولت الکترونیک است و همین هماهنگی ها را با بانک ها و بیمه ها انجام دادیم.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا همه امکانات در شهر تهران تجمیع شده و در مورد شهر هوشمند اینطور عمل می شود؟ بیان کرد: متولی شهر هوشمند شهرداری ها هستند و شهرداری تهران پیشگام است و حضور آقای حناچی طبیعتاً در تحقق شهر هوشمند تاثیر گذار بوده و شنیدم که یک جوان دهه شصتی به زودی شهردار مشهد خواهد شد و این قطعاً موثر خواهد بود در توسعه فناوری و مابقی شهرها هم برنامه ریزی ها را در حوزه هوشمند سازی را آغاز کردند.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات ادامه داد: همایش شهر هوشمند قطعاً ویژه تهران نیست و همگرایی برای دیگر شهرها است.
آذری جهرمی در خصوص امنیت اطلاعات در شهر هوشمند و نظارت بر خدمات رسانی های هوشمند نیز اظهار کرد: این کار را مرکز ماهر آغاز کرده است و دو بخش دارد یک بخش آگاهی رسانی به شهروندان است و آنها را تا حدودی نسبت به اتفاقاتی که در فضای هوشمند انجام می شود، آگاه می کنیم.
وی افزود: بخش دیگری از فعالیت های نظارتی پایش عملکردهاست و دیروز مرکز ماهر گزارشی را ارائه داد که طبق آن ۵۰۰ نرم افزار اندرویدی در مارکت های اندرویدی که با استفاده از خدمات ارزش افزوده و پول زیادی که از جیب شهروندان برداشته می کردند، شناسایی شدند.
معرفی و شناسایی ۵۰۰ نرم افزار موبایلی دزد به پلیس فتا
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات همچنین گفت: این اپلیکیشن ها با اخاذی از مردم و با زرق و برق زیاد روی گوشی های موبایل مردم نصب می شوند و یک دزدی آشکار انجام می دادند و این ۵۰۰ نرم افزار را ساماندهی شده و با یکم مرجع می بینیم و دیروز گزارش آن را برای پلیس فتا ارسال کردیم و ما آن را ساماندهی شده می بینیم و پلیس فتا باید بررسی کند و باید ارقام سودجویی شده باید شناسایی شود و همه آن شهروندان برگردد.
آذری جهرمی خاطر نشان کرد: ما بد افزارها و جاسوس افزارهایی در این فضا داشتیم و مرتب در حال اطلاع رسانی و هشدار هستیم هستیم و متاسفانه علیرغم اطلاع رسانی بی توجهی به هشدارهای داده شده وجود دارد.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار اجتماعی موج ضمن تشریح تفاهم نامه با شهرداری بیان کرد: ما سه بخش برای ایجاد شهر هوشمند داریم و در بخش زیر ساخت ها با شهرداری تهران هماهنگی انجام می دهیم و بخشی از این موضوع به اپلیکیشن های شهر هوشمند و بخش دیگری هم به شهروند هوشمند مربوط است.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات با اعلام اینکه تفاهم نامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شهرداری تهران به توسعه زیر ساخت های شهر هوشمند مرتبط است خطاب به خبرنگار موج از برج میلاد دکل های سطح شهر را نشان داد و خاطر نشان کرد: از همینجا که ایستادید نگاهی به شهر تهران کنید این دکل هایی که بر سر ساختمان ها قرار گرفتند دکل های مخابراتی نسل سه و چهار نیستند و صرفاً برای اتصال پُینت تو پُینت و خدمات بیسیم و بسیاری از ارتباطات دیگر است.
۱۴۰۰ کلیومتر فیبر نوری در تهران
آذری جهرمی همچنین بیان کرد: امروز شهرداری ۱۴۰۰ کیلومتر فیبر نوری در شهر تهران دارد و درآمد لازم را از این حوزه ندارد و طبق ماده ۶۷ قانون برنامه ششم توسعه در قالب توسعه شبکه ملی اطلاعات این شبکه های فیبری می تواند مورد استفاده قرار بگیرد و این دکل ها اگر برچیده شود، سلامت فرکانسی شهر تهران و نویزی که شهروندان در برابر آن قرار داردند از بین می رود و زیبایی شهر همراه با کیفیت ارتباط بهتر تضمین می شود.
وی در همین ارتباط گفت: تفاهم نامه ای که امروز برای توسعه همکاری ها با شهرداری تهران منعقد شد زمینه توسعه همکاری دولت الکترونیک است و شهرداری به آن می پیوندد و خدمات راحت تری به مردم ارائه می دهد و همچنین در حوزه به اشتراک گذاری داده هایی است که کسب و کارها در آن فعالیت می کنند.
ارسال نظر