English

سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران برگزار شد

سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۱۸) با حضور شرکت های داخلی و همچنین بیش از ۶۰۰ بازرگان خارجی از ۶۰ کشور در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد.

سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران برگزار شد

به گزارش خبرگزاری موج، نکته حایز اهمیت و متمایز سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۱۸) ، حضور پر رنگ حوزه ای سی تی و توجه ویژه مهندس جهانگرد ، معاون فناوری و نو آوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به برگزاری این نمایشگاه با محوریت آی سی تی  و حضور شخص ایشان در زمان افتتاحیه و تخصیص وقت قابل توجه جهت بازدید از تمامی غرفه های مرتبط  ونیزپاویون اتحادیه صادر کنندگان خدمات فنی و مهندسی ، مشاوران و پیمانکاران مخابرات ایران به عنوان نماینده بخش خصوصی حوزه آی سی تی که با حمایت و همکاری شورای سیاستگذاری و رییس ستاد برکزاری نمایشگاه ،  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت ایران  ، اتاق بازرگانی ایران و وزارت صمت حضور داشته، بوده است .

رییس اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی  مهندسی، مشاوران و پیمانکاران مخابرات ایران در این باره اظهار کرد: امیدواریم  در این  نمایشگاه  با حمایت واقعی  نهادهای دولتی و حاکمیتی توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران و تحقق نقش بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی و توسعه صادراتی غیر نفتی فراهم گردد . 

داوود ادیب ،‌ در خصوص تاثیر افزایش صادرات غیر نفتی به عنوان یکی از راه حل های مشکلات اقتصادی کشور گفت: دستیابی به بازارهای خارجی امکان استفاده از ظرفیت کامل و تولید به مقیاس اقتصادی را فراهم کرده و در نتیجه کاهش هزینه تولید و تامین منافع مصرف‌کننده داخلی را به‌دنبال خواهد داشت. 

وی افزود: در  شرایط تحریم، تنها راه برون رفت از این وضعیت، توسعه صادرات غیر نفتی است . 

ادیب ادامه داد: تجربه نشان داده یکی ازاصلی ترین مسیر های اقتصاد مقاومتی و تحول و پایداری جمهوری اسلامی ایران، ورود شرکت های فنی و مهندسی چه در حوزه نرم افزار و سخت افزار و چه در حوزه خدمات فنی و مهندسی به  بازارهای بین المللی است که پیمودن این مسیر با موانع و در عین حال مقاومت هایی روبروست که  باید با برنامه ریزی صحیح این موانع را مرتفع ساخت .

رییس اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی  مهندسی، مشاوران و پیمانکاران  صنعت مخابرات ایران عنوان کرد: صادرات غیرنفتی به دولت و بانک مرکزی کمک می کند تا سیاست‌های پولی و ارزی مناسب‌ تری را در کشور پیاده کنند. البته صادرات غیرنفتی، حامل ارزش‌های دیگری نیز در حوزه‌های غیراقتصادی است، از جمله اینکه شاخص امنیت را ارتقا می‌دهد و نکته قابل توجه آن است که  صادرات غیرنفتی مانند هر فعالیت اقتصادی دیگر، نیازمند ثبات در مقررات و تصمیم ‌گیری‌هاست.

وی درباره ارزیابی خود از  نقش شرکت های خصوصی  در زمینه افزایش صادرات غیر نفتی  و کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: ضرورت توجه به صادرات غیر نفتی بیش از گذشته باید مورد توجه قرار گیرد تا بتوانیم اقتصاد مقاومتی را با تکیه بر توان شرکت های داخلی فن آور و دانش بنیان و همچنین شرکت های خلاق محور و استفاده از تمام ظرفیت های  اقتصادی و صنعتی کشور چه در حوزه محصول و چه در حوزه خدمات و مشاوره  محقق کنیم.

ادیب گفت:‌صادرات خدمات در کنار سایر حوزه های  ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزایش صادرات غیر نفتی به عنوان یک راهبرد استراتژیک با هدف تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و دوری از خام فروشی و همچنین توجه به حوزه صادرات محصول مورد توجه ارکان نظام است.

به گفته  ادیب،‌برای ورود به بازارهای جهانی باید برنامه ریزی و تمهیدات لازم از سوی شرکت ها صورت گیرد تا در این شرایط ناپایدار اقتصادی بتوانند حضوری موفق را تجربه کنند؛  آشکار است که  ورود به  بازارهای بین المللی مستلزم  یک برنامه ریزی استراتژیک، به روز، وجود اتحادیه های صادراتی مرتبط قوی،  طراحی و تدوین اثربخش استراتژی بازاریابی بین المللی  و استفاده از مشاوران خبره در این حوزه است.

ادیب تاکید کرد؛ حرکت به سطح استاندارد سازی و هماهنگی با استانداردهای های بین المللی محصولات و خدمات می تواند رشد کمی و کیفی، توسعه و در نهایت ورود به بازارهای جهانی را به غیر از بازار داخلی در عرصه بین الملل فراهم سازد.

وی ادامه داد: در تجربیات جهانی می بینیم که  تمام این فرایندها با ورود عملی و جدی مردم و تشکل های مردمی، با اعتقاد و توجه حاکمیت به این ساختارها  به وجود آمده است.

وی درباره  نقش دولت در این زمینه گفت: زنجیره این حرکت بنیادی در جهت حمایت از تشکل ها و نهادهای مردمی و اتحادیه ها زمانی می تواند تکمیل شود که ساختار دولتی و حاکمیتی در کنار زنجیره اتحادیه ها  و مردم  قرار گرفته و مثلث اقتصاد مقاومتی و مراقبتی از صنعت و کسب و کار  را تکمیل و پویا نماید.

وی همچنین در مورد نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد:در  ادبیات تجاری سازی و مدل های صادراتی ، یکی از راههای ارتباط گیری شرکتهای خدماتی و تولیدی داخلی با تجار و بازرگانان خارجی، حضور درنمایشگاه ها بوده که یکی از مهم ترین رویدادهای مرتبط با  صادرات ،  نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) است  چون شرکت های خارجی و تجار  با حضور خود دراین نمایشگاه از تولیدات  و خدمات داخلی کشورمان بازدید می کنند.

وی گفت: با توجه به   شرایط کنونی کشور و افزایش نرخ ارزهای خارجی در مقابل ریال  ،  برنامه ریزی  راهبرد ی  «اصلاحات اقتصادی با رویکرد صادرات » ضرورتی اجتناب ناپذیر است. این شرایط ایجاب می‌کند که سیاست‌های اقتصادی در یک فرایند منطقی و توالی زمانی مناسب با استفاده از پتانسیل  اتحادیه صادر کنندگان خدمات فنی و مهندسی ، پیمانکاران و مشاوران مخابرات ایران  که متشکل از  توانمندی‌های شرکت های بزرگ و با تجربه  و  اندیشمندان دانشگاهی وصاحب نظران  مجرب، است  درجهت صادرات  و همچنین تعامل سازنده با تجارت  جهانی و تحکیم بنیانهای اقتصاد  کشور عزیزمان صورت پذیرد. در این راستا از تمامی شرکت های حوزه ICT خواهشمند است در نمایشگاه های ایران اکسپو حضور داشته و هماهنگی های لازم را برای حضور پر رنگ با اتحادیه انجام دهند.

ادیب اظهار کرد: اتحادیه ضمن دعوت از چند حوزه مخابراتی در کشورهای هدف نسبت به دعوت از کشور دوست و‌همسایه جمهوری اسلامی افغانستان اقدام نموده و در این راستا جلسات متعددی بین اعضا انحادیه و‌نمایندگان هرات تلکوم گذاشته شد و‌امیدوار است این جلسات در اینده نزدیک تبدیل به قراردادهای اجرایی شود.

گفتنی است؛ نمایشگاه ایران اکسپو فرصت مناسبی برای شرکتهای داخلی صادرکننده و یا آماده به صادرات  است  تا بتوانند در یک فضای مناسب  از نزدیک با تجار وبازرگانان شرکت های خارجی حاضر در این  نمایشگاه  ملاقات داشته  و در کنار مترجمان از قبل تعیین شده و بخش های حقوقی آشنا به تجارت بین المللی محصولات خود را عرضه و بازاریابی کنند

لازم به ذکر است؛ سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(ایران اکسپو ۲۰۱۸) در تاریخ ۲۲ آذر ماه  با حضور شرکت های داخلی و همچنین بیش از ۶۰۰ تاجر  و بازرگانان خارجی از ۶۰ کشور  در محل نمایشگاه شهر آفتاب آغاز شده و تا ۲۵آذرماه ادامه دارد. بدیهی است که حضور و بازدید نهادهای مرتبط با این موضوع از جمله مسولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، مدیر عامل و هییت مدیره شرکت مخابرات ایران ،معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت ایران  ، اتاق بازرگانی ایران و وزبر محترم صمت میتواند در‌ باشکوه برگزار شدن این دوره از نمایشگاه و تداوم این حرکت بزرگ مجریان نمایشگاه در دوره های بعدی گردند  .

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه