English

وزیر نفت خبر داد؛

ایتالیا و یونان با وجود مجوز از ایران نفت نمی خرند

زنگنه گفت: ایتالیا و یونان با وجود اینکه اجازه خرید نفت از ایران دارند نمی خرند و هرچقدر ما تماس می گیریم جواب نمی دهند و تنها ترکیه از ایران نفت می خرد.

ایتالیا و یونان با وجود مجوز از ایران نفت نمی خرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، وزیر نفت با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی از ایران نفت نمی خرند، گفت: ایتالیا و یونان با وجود اینکه اجازه خرید نفت از ایران دارند نمی خرند و هرچقدر ما تماس می گیریم جواب نمی دهند و تنها ترکیه از ایران نفت می خرد.

زنگنه با بیان اینکه بعد از برجام تولید نفت ایران ۲.۸ میلیون بشکه افزایش یافت و یک میلیون بشکه صادرات اضافه شد، افزود: اگر برجام نبود هیچوقت ستاره خلیج فارس راه اندازی نمی شد و هنوز درگیر بنزین می ماندیم. پس بحرام موثر بوده است که امروز آن ها برجام را بهم زدند.

او درباره ناکارآمدی بورس انرژی، گفت: موضوع بورس انرژی براساس اطلاعیه عرضه است و در بودجه نیز آورده شده که هر ماه عرضه کنیم و هر نوع پیشنهادی را درباره شرایط خریدار می پذیریم، اما مهمترین مسئله این است که در بورس قبل تحویل محصول پول را دریافت کنیم. در واقع امروز به دو شرط برای فروش نفت داریم؛ نخست پول نفت را بدهد و بعد بازار نفت ایران را خراب نکند. به عبارت دیگر نرود نفت ایران را به هند بفروشد که امروز ما به این کشور صادرات داریم. البته افرادی هست که می گویند برای خرید نفت نقدی قیمت نفت را می پردازیم، اما هنوز ما منتظریم که آن ها پول بیاورند و در بورس انرژی نفت بخرند. البته مشکلاتی وجود دارد و خریداران باید به گونه ای شرکت ثبت کنند که آمریکایی ها شرکت آن ها را شناسایی نکنند.

وزیر نفت با اشاره به اینکه سالانه نزدیک به ۸ درصد ورود خودرو به بازار افزایش می یابد و همین میزان مصرف بنزین افزایش می یابد، گفت: من نسبت به موضوع مصرف بنزین حساس هستم و درباره قیمت بنزین نیز باید بگوئیم که مجلس برنامه ای برای افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ ندارد. بیژن زنگنه وزیر نفت

او با رد ادعای 72 نماینده مجلس که می گویند هندی ها به دنبال راه اندازی خط لوله گاز از دریا به هند بوده اند، گفت: هیچ وقت هند چنین پیشنهادی به ایران نداده است و روس ها پیشنهاد داده اند و ما در این زمینه اعلام آمادگی کرده ایم و تفاهمنامه امضا کرده ایم و از آنجایی که روسیه مسئول هماهنگی است و گویا در مذاکراتی بین پاکستان و هند انجام شده یکی از این دو کشور مخالفت های داشته است. از طرف دیگر در نامه 72 تن گفته شده که روسیه پیشنهاد داده که خط لوله گاز ایران را با هزینه خودشان به اروپا بفرستند. چطور ممکن است که موضوع به این مهمی بین پوتین و رئیس جمهور مطرح شده و بعد یک نفر دیگر گفته شده است. یا ادعای که درباره موضوع قرارداد با عراق گفته می شود واقعیت خارجی ندارد، ما در یاداوران از عراق جلوتر هستیم تولید را متوقف کنیم تا با عراق مذاکره کنیم؟ یا درباره اینکه پروژه مشترک انجام بدهیم این موضوع وجود دارد، چطور یک کشور که تحریم نیست، حاضر است با کشوری که تحریم شده همکاری کند. در واقع اگر این کشور می خواست برای ایران خودگذشتگی کند 11 هزار بشکه نفتی که از کرکوک سواپ می کرد را قطع نمی کرد یا حداقل پول صادرات گاز به ایران را پرداخت می کرد.   

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه