مدیر فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پاسخ به موج؛
برگزاری جشنواره در مناطق چابهار با هدف مقابله با جو ایران هراسی
مدیر فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: با وجود اینکه چابهار از تحریم ها معاف است، با این حال کشورهایی در منطقه به دنبال ناامن نشان دادن چابهار هستند، به همین دلیل چند عملیاتی تروریستی در چند وقت اخیر در این منطقه رخ داده است و ما به دنبال رفع این مسئله و جذب گردشگر هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیر فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور با اشاره به اینکه جشنواره بین المللی محیطی منطقه آزاد چابهار که در نیمه نخست اسفند ۹۷ برگزار می شود، گفت: الان چابهار معاف از تحریم های آمریکا است اما در مجموع یک اراده ای در منطقه وجود دارد که آنجا را ناامن نشان دهند و عملیات تروریستی که چند وقت اخیر در این زمینه رخ داده نشان دهنده برنامه ریزی برای ناامن نشان دادن این منطقه است، بنابراین ما از این طریق تصویر واقعی تری را به کشورهای دیگر نشان خواهیم داد.
علی حسنوند با بیان اینکه قرار است جشنواره های مشترکی بین ایران و هند اجرا شود، افزود: در واقع هدف از برگزاری جشنواره انتقال این پیام است که منطقه چابهار از امنیت بالایی برخوردار است و این موضوع از طریق طریق فعالیت های هنری راحت تر به کشورهای دیگر منتقل می شود، چراکه در شرایط کنونی دسترسی چندانی به رسانه های بین المللی نداریم.
او با بیان اینکه هزینه جشنواره مستقل از دولت و از طریق اسپانسرها تامین خواهد شد، تصریح کرد: تاکنون پروازها و هتل های منطقه چابهار پر شده است و به دلیل اینکه چند رویداد در منطقه چابهار برگزار می شود و تنها سه هتل در این منطقه وجود دارد و خدمات هتلینگ در این منطقه با مشکلاتی روبرو است.
او با تاکید بر اینکه هنرمندان دعوت شده استاد دانشگاه هستند، گفت: یکی از مولفه های این جشنواره ارتقای دیپلماسی فرهنگی است. همچنین در بخش بین الملل هزینه های دلاری از طریق یک دانشگاه مجارستان تامین شده است.
الپار پیتر مجارستانی با اشاره به اینکه پیش از این همکاری های با کشورهای کره جنوبی داشته ام، گفت: آثاری از هنرهای کشورهای دیگر را در رومانی و مجارستان به نمایش در می آوریم. به دنبال این هستیم که همکاری های که با کشورهای دیگر داشته ایم را در چابهار نیز اجرا کنیم.
محمد مکتبی دبیر جشنواره با بیان اینکه در این جشنواره تنها براساس سابقه هنرمندان انتخاب شده اند، گفت: برنامه تبادل هنرمند با کشورهای دیگر یکی از هدف های برگزاری این جشنواره است، اما باید توجه داشت که هنرهای محیطی در ایران سابقه ۱۵ ساله دارد و جزو کشورهای است که در این حوزه فعال بوده و به دنبال همکاری با کشورهای دیگر هستیم، برای نمونه الپار پیتر در مجارستان شاخص ترین چهره در حوزه هنرهای محیطی است، پیش از این نیز دولت مجارستان میزبان ۲۰ نفر از هنرمندان ایرانی بوده است، به همین دلیل حضور این افراد شاخص می تواند به جذب گردشگر و افزایش آورده های اقتصادی کمک کند و به توسعه ارتباطات کمک کند.
ارسال نظر