English

مدیر بیع متقابل نیروگاه های برق حرارتی در پاسخ به موج؛

۳ هزار مگاوات فاز بخار به نیروگاه های کشور اضافه شده است

حمید سرداری گفت: تاکنون سه هزار مگاوات برق پروژه بخار در بخش نیروگاهی ایجاد شده که هر کدام فاز بخار ۲۵۰ میلیون مترمکعب در سال سوخت صرفه جویی داشته است که ۴۰ میلیون یورو صرفه جویی دارد.

3 هزار مگاوات فاز بخار به نیروگاه های کشور اضافه شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم قرار است ۱۸ تیرماه توسط اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور افتتاح شود. پیش بینی ظرفیت هر بلوک این نیروگاه ۲۸۰۰۰۰۰ مگاوات ساعت و ۸۴۰۰۰۰۰ مگاوات ساعت برای هر سه بلوک تولید می شود.

با اجرای این پروژه ۹۶۸ مگاوات برق در بخش گاز وارد چرخه می کند که مشتمل بر ۶ واحد و در بخش بخار نیز ۴۸۰ مگاوات عملیاتی می شود که توسط پست های ۲۳۰ و ۴۰۰ کیلوواتی به شبکه سراسری برق وصل شده است.

حمید سرداری مجری طرح هایی بیع متقابل نیروهای برق حرارتی ایران با اشاره به اینکه برق کشور به وسیله نیروگاه های مختلف تولید می شود،گفت : ۲۰ هزار مگاوات برق کشور گازی هستند که راندمان ۳۲ درصدی دارند که با راه اندازی بخش بخار می توانیم راندمان را به ۴۸ درصد برسانیم و ۸ هزار و ۵۰۰ مگاوات به آن اضافه خواهد شد.

او در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج درباره میزان اجرای پروژه های بخار در کشور، گفت: تاکنون سه هزار مگاوات برق پروژه بخار در بخش نیروگاهی ایجاد شده که هر کدام فاز بخار ۲۵۰ میلیون مترمکعب در سال سوخت صرفه جویی داشته است که در کل ۴۰ میلیون یورو صرفه جویی دارد.

او با تاکید بر اینکه از سال ۹۲ در بودجه پیش بینی تغییر نیروگاه ها از حالت گاز به سیکل ترکیبی آمده است، افزود: در این بخش پروژه های دولتی و خصوصی در نظر گرفته شده که برخی از این پروژه ها در حال اجرا است.

او با تاکید بر اینکه راندمان شبکه در حال حاضر ۳۷ درصد است، گفت: با نصب بخش بخار راندمان شبکه برق به ۴۳ درصد افزایش می یابد.

حسنعلی تقی زاده مدیر پروژه جهرم با اشاره به اینکه ظرفیت پروژه جهرم ۱۴۴۰ مگاوات است که تا قبل از پیک برقی وارد مدار می شود، گفت: ۶ واحد گازی این پروژه از سال ۱۳۸۷ فعال بوده و نخستین فاز بخار آن ابتدای سال ۹۷ و دو فاز بخار  دیگر اردیبهشت ۹۸ سنکرون و  ۱۸ تیر با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر نیرو به بهره برداری می رسد.

او با تاکید بر اینکه پروژه نیروگاه ارومیه نیز ۶ واحد گازی دارد که سه واحد بخار آن در حال اجرا است، افزود: اجرای این پروژه ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با تسهیلات ۳۵۰ میلیون دلار انجام شده است. همچنین در نیروگاه سیرجان با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات پروژه نصب بخش بخار آن ماه آینده انجام خواهد شد. 

تقی زاده در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج درباره دلایل استفاده از تسهیلات ارزی در این پروژه های نیروگاهی گفت: تمام قرارداد نیروگاه های برق به صورت ارزی است و البته بخشی از تجهیزات نیروگاه هریس از اروپا وارد شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، میزان سرمایه گذاری این پروژه ۲۵۰ میلیون یورو بوده که ۷۱.۲ درصد توسط بانک سپه، ۱۸.۹ درصد بانک تجارت، ۹.۶ درصد گروه مالی ملت و ۳ دهم درصد آن از سوی پست بانک انجام شده است.

در حال حاضر اجرای هر فاز گازی نیروگاه کلاس E نزدیک به ۶۰ هزار یورو هزینه دارد و در بخش بخار هزینه هر واحد بین ۱۰۰ تا ۱۲ هزار یورو است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه