مجیدرضا حریری در گفتگو با موج؛
بازرگانان و تولیدکننده هایی که ناله می کنند امروز نسبت به ۵ سال پیش پولدارتر شده اند
عضو اتاق ایران و چین گفت: بازرگان و تولیدکننده های که دارند ناله سر می دهند امروز نسبت به ۵ سال پیش با همین شرایط پولدارتر شده اند، بنابراین تنها مردم عادی در یکسال گذشته زیر فشار بوده و هستند.
عضو اتاق ایران و چین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج، با اشاره به اینکه محدودیت و ممنوعیت بر واردات باید تابع تصمیم های بلند مدت باشد و کشور در یکسال اخیر در نتیجه فشارهای بیرونی یا اتفاقات داخلی سیاست های اقتصادی کشور را تعیین کرد، از این رو سیاست گذاری های یکسال اخیر عکس العملی بود و تاثیرات منفی بر اقتصاد داشت.
مجیدرضا حریری با بیان اینکه مدیریت جدید بانک مرکزی بیشترین سیاست گذاری را در اقتصاد کشور در چند سال اخیر داشته است، افزود: سایر بخش ها اقتصادی دولت نقش چندانی در سیاست گذاری ها نداشته اند، زیرا در بازار قیمت یک محصول مانند گوشت مرغ تغییر کرده و صادرات آن آزاد یا محدود شده و به نظر می رسد این سیاست های متاثر از نوسانات نرخ ارز بود و این روند در سال ۹۸ نیز ادامه خواهد داشت.
او با تاکید بر اینکه تا چندسال پیش سازمان توسعه و تجارت در واردات و صادرات سیاست گذاری می کرد، اظهار کرد: امروز سازمان توسعه و تجارت کمترین دخالت را در سیاست گذاری واردات و صادرات دارد و الان مشخص نیست چه کسی در این زمینه سیاست گذاری می کند.
عضو اتاق ایران و چین با بیان اینکه در سال های گذشته اقتصاد ایران یک اقتصاد رانتی و نفتی بود، گفت: از طرف دیگر اقتصاد ایران در یکسال گذشته متاثر از سیاست بوده است، از این رو مباحث اقتصادی در کشور و در بازار نقش چندانی ندارد.
حریری تصریح کرد: آن بازرگان و تولیدکننده های که دارند ناله سرمی دهند امروز نسبت به ۵ سال پیش با همین شرایط پولدارتر شده اند، بنابراین تنها مردم عادی در یکسال گذشته زیر فشار بوده و هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، در یکسال گذشته دولت با اعمال محدودیت برای واردات نزدیک به ۴ هزار قلم کالا و محودودیت برای واردات ارز صادراتی و اعمال سیاست های برای انتقال ان به سامانه نیما باعث شد بسیاری از بازارگانان و تولیدکننده ها نسبت به شرایط اعتراض داشته باششند، اما در همین شرایط افرادی بودند که از ارز ۴۲۰۰ تومانی استفاده کردند و محصولات وارداتی را با نرخ ازاد به بازار عرضه کردند و همین مسئله باعث فشار اقتضصادی بر مردم شد.
ارسال نظر