بنفشه زهرایی در پاسخ به موج؛
تولید گازهای گلخانه ای در چین چند برابر شده است
مدیرکل دفتر مصرف و ارتقای بهره وری آب وزارت نیرو گفت: در یک دوره ۶۰ ساله دولت های اروپایی توانسته اند میزان تولید گازهای گلخانه ای را کاهش داده و آمریکا کنترل چندانی روی گازهای گلخانه ای نداشته در مقابل میزان تولید این گازها در کشور چین چندین برابر شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج، مدیرکل مصرف آب و ارتقای بهره وری آب وزارت نیرو در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت آب در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه افزایش دمای جو از اواخر قرن ۱۹ شروع شده و علائم آن نیز آب شدن یخ قطب و تغییرات دمایی در مناطق مختلف و...بوده است، گفت: عامل اصلی افزایش دمای زمین تولید بالای گازهای گلخانه ای بوده است که برنامه های جهانی برای کنترل آن تاثیری چندی در این افزایش دما نداشته است.
بنفشه زهرایی با بیان اینکه افزایش گازهای گلخانه ای باعث می شود دمای ناشی از تابش آفتاب در جو باقی بماند، تصریح کرد: تغییر اقلیم در دنیا غیرقابل انکار است و ۱۶ سال از ۱۷ سال گرم کره زمین از سال ۲۰۰۰ به بعد اتفاق افتاده است که نشان دهنده روند افزایش دما در جو است.
او با بیان اینکه هیچ راهی برای کنترل دما جز با کاهش میزان گازهای گلخانه ای نیست، تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین میزان تولید گاز گلخانه ای توسط آمریکا و چین تولید می شود و در رتبه بعدی کشورهای همچون هند، استرالیا، روسیه و ...بیشترین گاز گلخانه ای را تولید می کنند.
زهرایی در پاسخ به خبرنگار خبرگزاری موج درباره میزان افزایش تولید گازهای گلخانه ای در کشورهای صنعتی چقدر است، گفت: در یک دوره ۶۰ ساله دولت های اروپایی توانسته اند میزان تولید گازهای گلخانه ای را کاهش داده و آمریکا کنترل چندانی روی گازهای گلخانه ای نداشته در مقابل میزان تولید این گازها در کشور چین چندین برابر شده است.
او با تاکید بر اینکه بسیاری از کشورهای منطقه خاورمیانه در نتیجه افزایش گازهای گلخانه ای با گرد غبار، تغییر اقلیم، تغییر بلایای طبیعی و...مواجه شده اند، اظهار کرد: در سال های اخیر میران بلایای تغییر اقلیم همچون خشکسالی، سیل، طوفان و...افزایش یافته است. به طوری که از سال ۱۹۸۰ تا سال ۲۰۱۱ بیش از ۳۴۵۵ مورد سیل، ۲۶۸۹ مورد طوفان، ۴۷۰ مورد خشکسالی و ۳۹۵ مورد افزایش دما رخ داده است.
ارسال نظر