صندوق بین المللی پول:
انتظار میرود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود
صندوق بین المللی پول اعلام کرد که انتظار میرود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود در حالی که در پیشبینی قبلی این میزان ۶ درصد اعلام شده بود.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، صندوق بین المللی پول روز دوشنبه اعلام کرد که ایران برای متوازن کردن بودجه خود در سال آینده نیاز به نفت هر بشکه ۱۹۵ دلاری خواهد داشت.
صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد که ایران که یکی از اعضای کلیدی سازمان کشورهای صادرکننده نفت اوپک می باشد، تحت تاثیر تحریم های شدید آمریکا امسال ۴.۵ درصد کسری بودجه خواهد داشت و در سال آینده کسری بودجه آن به ۵.۱ درصد افزایش خواهد یافت.
روز جمعه قیمت هر بشکه نفت بنچ مارک بین المللی نفت برنت، در بالای ۶۲ دلار بسته شد.
درآمدهای نفتی ایران که به دنبال توافق هستهای ۲۰۱۵ افزایش یافته بود، به دنبال تحریم های جدید آمریکا در دولت ترامپ، از ۲۰۱۸ به شدت کاهش یافته است.
صندوق بین المللی پول اعلام کرد که انتظار میرود اقتصاد ایران امسال ۹.۵ درصد آب برود (در حالی که در پیشبینی قبلی این میزان ۶ درصد اعلام شده بود)، اما رشد واقعی تولید ناخالص داخلی در سال آینده به صفر بازخواهد گشت.
جهاد ازعور، مدیر دپارتمان خاورمیانه و آسیای مرکزی آیاماف، گفت: این تخمین ماست؛ تحریمهایی که سال گذشته دوباره علیه ایران وضع و امسال هم تشدید شدند، تاثیر بیشتری نخواهند داشت.
افت ارزش پول ایران به دنبال وضع مجدد تحریمها باعث ایجاد اختلال در تجارت خارجی ایران شده است و تورم را بالا برده است. آیاماف پیشبینی کرد تورم ایران امسال ۳۵.۷ درصد و سال آینده ۳۱ درصدی شود.
ارسال نظر