English

اعطای یارانه به بنگاه‌های کوچک و متوسط برای حضور در بازار سوریه

در سال های اخیر و به‌ویژه با افزایش نرخ ارز، فرصت صادارت محصولات برای بسیاری واحدهای کوچک و متوسط و صاحبان کسب و کارهای نوین فراهم شده، اما بسیاری از آنها از شیوه انجام صادرات آگاه نیستند. از این رو سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به بنگاه‌های کوچک و متوسط برای حضور در نمایشگاه و بازار سوریه یارانه می دهد.

اعطای یارانه به بنگاه‌های کوچک و متوسط برای حضور در بازار سوریه

به گزارش خبرگزاری موج، بسیاری صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط بارها و بارها از دولت می‌خواستند شرایط حضور تولیدکنندگان را در بازارهای صادراتی فراهم کند، همچنین برخی خواستار اختصاص مشوق‌های صادراتی از سوی دولت شده و معتقدند مشوق‌هایی همچون اختصاص غرفه یا پوشش دادن برخی هزینه‌ها، می‌تواند به حضور هرچه بیشتر محصولات ایرانی در بازارهای خارجی بیانجامد.

نخستین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی تکنولوژی و فناوری‌های نوین صنعت سوریه (DAMINDUSTECH ۲۰۲۰) قرار است از ۲۲ تا ۲۴ اسفندماه امسال به میزبانی دمشق برگزار شود، حسن مرتجی مسئول برگزاری این نمایشگاه از برنامه‌ریزی برای حضور هر چه پر‌رنگ‌تر بنگاه‌های کوچک و متوسطی که امکان صادرات محصولات و تولیدات خود را ندارند، با شرایط مناسب خبر داده و گفت: حمایت از شرکت‌های ایرانی در بحث صادرات می‌تواند به ارز‌آوری و پایداری تولید در کشور کمک کند.

مرتجی با بیان اینکه اهمیت و ضرورت حضور کالاهای ساخت یک کشور در بازار جهانی و در فضای اقتصاد جهانی از مهم‌ترین عوامل توسعه به شمار می‌رود، افزود: نقش صادرات  به اندازه ای مهم است که بسیاری از کارشناسان صادرات را تنها مسیر موفق برای توسعه اقتصادی یک کشور در بازار جهانی می‌دانند. از این رو امروز دولت و بخش خصوصی به این اجماع رسیده‌اند که توجه جدی به صادرات غیر‌نفتی، پیدا کردن بازارهای جدید صادراتی و رفع موانع پیش روی صادرات، از اصلی‌ترین راه‌های فعال‌تر کردن اقتصاد کشور است. 

او تصریح کرد: بهترین راهکار برای توسعه بازارهای صادراتی، تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی یا شرکت‌های مدیریت صادرات است تا با کاهش ریسک افراد، آنها را به حضور در بازارهای بین‌المللی راغب کند. از طرف دیگر حمایت دولت از صادرات و فراهم کردن شرایط رونق آن در شرایط کنونی، می‌تواند نجات‌بخش تولید و صادرات و عاملی برای دور زدن تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی ظالمانه باشد؛ در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نیز یکی از جهت‌گیری‌های اصلی، توسعه صادرات غیرنفتی است.    

او با بیان اینکه صادرات، محرک تولید و رونق آن است، اظهار کرد: باید مردم و جامعه را به سمت و سوی صادرات سوق دهیم که اشتغال و ارزآوری واقعی در آن است، نه در دلال بازی و سفته بازی در بازارهای سکه، طلا، خودرو یا مسکن. آموزش عملیاتی صادرات کالاها، محصولات و خدمات برای پیوستن به شبکه صادرکنندگان مبتدی کشور از برنامه های در دستور کار است، فعالان اقتصثادی می‌توانند با حضور در نمایشگاه سوریه ضمن آشنایی عملی با مباحث صادراتی، به بازدید و بررسی مراکز تجاری دمشق بپردازند. 

 

یارانه ویژه به بنگاه‌های حاضر در شهرک‌های صنعتی

مرتجی از ارسال نامه‌ای به «محسن صالحی‌نیا» مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خبر داد که طی آن، اعطای یارانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومانی برای بنگاه‌های کوچک و متوسط تابعه این سازمان به منظور حضور در نمایشگاه سوریه اطلاع‌رسانی شده‌است.

بر‌پایه این گزارش، صنعت ساختمان، راه‌سازی، بازسازی ابنیه، آب، برق و انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی، خدمات فنی و مهندسی، رنگ و روغن، تولید ابزار و ماشین‌آلات صنعتی، شیمیایی، کاشی و سرامیک و سرویس‌های بهداشتی، صنایع شوینده و بهداشتی، آلومینیوم، مصالح ساختمانی، برق و روشنایی، ذوب‌آهن، فولاد، لوله‌سازی، مبلمان، نساجی و بافندگی، پلاستیک، بسته‌بندی و چاپ، کاغذ و پالپ، ماشین‌های معدنی، حمل و‌نقل جاده‌ای، دریایی، کشتیرانی، ریلی و هوایی، صنایع خودروسازی و قطعات، لاستیک‌سازی، صنایع غذایی و کشاورزی، نوشیدنی، دام و طیور، صنایع دارویی و سلامت، تجهیزات پزشکی، فناوری‌های نوین، رایانه و غیره، بخش‌های مختلف این نمایشگاه را تشکیل می‌دهند.

تراز تجاری ایران و سوریه در سال گذشته ۱۵۲ میلیون دلار به نفع ایران و در ۶ ماهه نخست امسال ۶۹ میلیون دلار بود و عمده کالاهای صادراتی ایران به سوریه شامل ترانسفورماتورها، اسکلت ساختمانی، مکمل‌های دارویی، مخمرهای فعال و غیره است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه